Natěšený taťka Bohuš Matuš: Nenarozený syn už má jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Natěšený taťka Bohuš Matuš: Nenarozený syn už má jméno!

Bohuš Matuš se kvůli manželce Lucii vzdal alkoholu.
Bohuš Matuš se kvůli manželce Lucii vzdal alkoholu. (Martin Hykl, archiv)

Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (48) se nikdy netajil tím, že by chtěl mít velkou rodinu. Momentálně s manželkou Lucinkou (19) vychovávají dceru Natálku (1,5), ale Matuš si nedá pokoj a nejradši by hned teď měl syna! Dokonce už pro něj má i jméno. Zádrhelem je ale právě Lucinka.

Svůj sen o krásné velké rodině bude muset odložit. Jeho žena si totiž z porodního sálu odnesla nejen krásnou dceru, ale také i řadu zdravotních problémů, které musela řešit.. „Musíme počkat nejméně rok, než se všechno, co se po zdravotní stránce u Lucky zkomplikovalo, zahojí. Má za sebou dvě operace kýly, kdy ta první se příliš nepovedla,“ svěřil se Bohuš pro ŽivotvČesku.cz.

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...

Lucince sice lékaři další těhotenství v současné době nedoporučují, ale to Matuše neodradí od toho, aby začal vše plánovat. „Pokud se vše povede, tak když by to byl chlapeček, tak bychom byli velmi rádi. Kdyby to byla holčička, tak jsme také šťastní, ale osobně bych si přál kluka, který by dostal jméno Bohoušek," básnil natěšený Bohuš, který doufá, že Lucinky zdravotní stav se co nejdříve zlepší.

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
23. 8. 2022 • 10:09

Nepochopím, jak někteří muži tolik lpí na svém jméně. Já bych synovi nikdy nedala jméno Bohoušek. Holčičce dali krásné jméno Natálka, hodící se do dnešní doby a chlapeček bude Bohoušek . Pokud bude ještě Lucie mít nějaké dítě, tak asi by bylo lepší, aby to byla holčička. Snad to nebude Bohuška. Ale nakonec jejich dítě, jejich výběr.

miroslava13
17. 8. 2022 • 10:55

asi si Bohoušek musí Bohouška porodit sám.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.