Bohuš Matuš a Lucinka jako sexuální poradci? Zvrhlosti a podvádění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohuš Matuš a Lucinka jako sexuální poradci? Zvrhlosti a podvádění

Bohuš Matuš s manželkou se stali  oběťmi špivané hry
Bohuš Matuš s manželkou se stali oběťmi špivané hry (Martin Hykl, archiv)

Zpěvák Bohuš Matuš (48) i jeho žena Lucinka (18) mají zase z ostudy kabát a hned před celým národem. V dobré víře totiž kývli na hezkou spolupráci, z té se stalo ale doslova peklo na zemi, ze kterého vycházejí jako dva troubové.

„Ozvala se nám milá redaktorka s tím, že chce s námi udělat hezkou reportáž,“ popsal pro eXtra.cz Matuš. „Ano, bylo nám řečeno, že nám tím chce pomoci, že to bude strašně milé,“ přitakávala Lucinka. Že vše nebude úplně podle domluvy bylo prý Matušové jasné jen co dorazili do studia. „Všimli jsme si tam nějakého nápisu ohledně sexu. Lucka se hned chtěla otočit a jít pryč. Přemlouvali nás ale; tvrdili, že otázky budou v pohodě, tak jsem se jako šoumen rozhodl, že do toho půjdu, že z toho udělám legraci,“ nechal se nakonec přemluvit Matuš. Teď toho ale hořce lituje.

Bohuš Matuš vzpomíná na Žbirku (†69): Jeho specifický hlas nenahradí nikdo

Video se připravuje ...

Následoval ale šílený zmatek. „Tlačili na nás, tak jsme nakonec ani nedokázali pořádně zaprotestovat. Přitom nám před podpisem smlouvy pořádně neřekli, co tam ve skutečnosti bude za otázky. Když jsem se to dozvěděla, tak jsem upozorňovala na to, že mi je osmnáct, že nemám dost zkušeností, tak se mi k takovému tématu nechce moc vyjadřovat,“ tvrdí Matušová, která nyní pláče nad tím, že na nabídku řekla "ano".

„Celé je to sestříhané tak, že jsme tam za úplné i**oty. Jsou tam přestříhané smysly vět, něco se nás tam ptají a pak tam dají něco, co byla odpověď na něco úplně jiného,“ stěžuje si majitel jednoho z nejkrásnějších hlasů.

„Snažil jsem se udělat legraci s robertkem, abych odlehčil situaci. Ale nejhorší je, že tam je položena nějaká otázka, v půlce ji ustřihli a za ni nastřihli mou odpověď na úplně jiný dotaz,“ supí Matuš. Oba se nyní cítí být poškozeni ze strany televize Nova. Zda to budou řešit i právní cestou zatím neprozradili. 

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.