Zesměšnění v přímém přenosu? Sokol se pustil do Lucinky od Matuše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zesměšnění v přímém přenosu? Sokol se pustil do Lucinky od Matuše

Manželka Bohuše Matuše je o víc než čtvrtstoletí mladší
Manželka Bohuše Matuše je o víc než čtvrtstoletí mladší (Marek Pátek, David Kundrát)

Moderátor Ondřej Sokol se s ničím moc nemaže. No a když se mu nabídne takové vděčné téma, jako je věkový rozdíl mezi zpěvákem Bohušem Matušem (48) a jeho Lucinkou (18), je vymalováno. 

„Lucinka tady není, protože už je po večerníčku,“ neváhal si šťouchnout Sokol při přímém přenosu ankety Zlatý Slavík. Následně se situaci snažil zachránit tím, že jeho teze byla špatně vyložena a že mínil, že Lucinka se nemohla zůčastnit, protože pečuje doma o dcerku, která v tuto hodinu již spí. To už se ale sálem linul smích. 

Pozvánka na Life! 2021: Souboj titánů sokol vs. Sokol

Video se připravuje ...

Těžko říct, zda ale Sokolovu narážku netrumfla Matušova reakce. Ten totiž podle informací eXtra odvětil: „Jsem megastar, s tím musím počítat,“ nešetřil samochválou, kterou střelhbitě vyvážil vážným téma: 

„Pro mě Slavík skončil, když odešel Karel Gott. Soutěž je neodmyslitelně spjatá s ním. Teď už by ten název neměli užíval, mělo by se to minimálně přejmenovat. Slavík tam už přece žádný nemůže být, už mezi námi není."

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.