Osudová žena Bohuše Matuše (48): Manželka Lucinka to NENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Osudová žena Bohuše Matuše (48): Manželka Lucinka to NENÍ!

Bohuš Matuš
Bohuš Matuš (Martin Hykl)

I díky hudební kariéře se kolem úspěšného zpěváka vždy točila spousta žen. Jen pár vyvolených na něj mělo velký vliv. K nim pochopitelně patří jeho manželka Lucie Matušová (18, dříve Palkaninová), s níž má desetiměsíční holčičku. Velký vztah má ovšem i k blízké kamarádce, které za mnohé vděčí. Jak sám říká, změnila mu život!

Nemusí se vždy jednat o lásku, která zahýbe něčím osudem. Přestože se svou chotí Lucií založil rodinu, život mu značně ovlivnila žena, v níž našel svého anděla strážného. Jedná se o lékařku Věru Baudyšovou, která mu byla po několik let velkou oporou a stala se jeho věrnou fanynkou.

Naštvaný Bohuš Matuš přišel o 100 tisíc: Rozbili mu auto a ukradli věci za desetitisíce

Video se připravuje ...

„Měl jsem vystoupení a přišli za mnou její známí. Vyprávěli mi o tom, že má velkou zahradu a moc by ji potěšilo, kdybych jí zazpíval. Za začátku jsem byl trochu skeptický, ale nakonec jsem souhlasil a byl jsem mile překvapený. A právě tam jsem se s Věruškou poprvé setkal a zalíbil jsem se jí. Naše setkávání se stalo pravidelností, o letních prázdninách jsme za ní jeli třeba čtyřikrát. Pozval jsem k ní i Dana Hůlku, který přijel a udělal jí velkou radost, když zazpíval,“ svěřil se zpěvák webu ŽivotvČesku.cz.

Ke své blízké kamarádce chová neskonalý respekt. Obdivuje na ní především ty vlastnosti, které se v dnešní době málokdy vidí pospolu, a bohužel je spíše vzácností poznat člověka, jenž je těmito atributy definován. O to víc je Bohuš Matuš rád, že má takovou osobu ve svém životě.

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...

„Věruška je velice inteligentní a považuju ji za anděla v lidském těle, samozřejmě nepomáhá jenom mně. Mám vlastní zkušenost, že jsem ji viděl pracovat i jako skvělou psycholožku. Zkrátka je to taková úžasná máma, kdo to potřebuje, tomu pomáhá. S tím už se dneska člověk jen tak nesetká, takovou ženu jsem nikdy nepoznal,“ pěje ódy na lékařku Bohuš Matuš.



Přečtěte si
aveneta
28. 10. 2021 • 13:00

Každý si projdeme životní cestou....má na to vliv rodina a výchova ikdyž i to se někdy tzv. zvrtne.
Snad si již Matuš vytříbil své názory na život a bude otcem a oporou své rodině

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.