A je to tady! Matušova Lucinka jde s kůží na trh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A je to tady! Matušova Lucinka jde s kůží na trh

Lucie Matušová natočila svou první píseň!
Lucie Matušová natočila svou první píseň! (Martin Hykl, archiv)

Bylo zřejmě jen otázkou času, než se manželka muzikálového zpěváka Bohuše Matuše (48) též zkusí prosadit v hudební branži. Čekání je oficiálně u konce! Lucie Matušová (18) poslala do světa první nazpívanou vlaštovku.

Na prvním místě je momentálně péče o dceru Natálku, po malých krůčcích se ovšem Lucie snaží zapsat do povědomí veřejnosti jako zpěvačka, která se nebrání případnému účinkování v muzikálech. „To je můj sen už odmala,“ cituje Matušovou server cnn.prima.cz.

Lucie Matušová- Modlitba

Že by se jednoho dne mohla stát muzikálovou hvězdou, dokazuje v písni Modlitba, pod níž jsou podepsáni David Solář jako autor hudby a Ester Brožová jako textařka. S celkovým výsledkem byla maximálně spokojena. „Teď jako maminka Natálky vnímám texty písniček úplně jinak a tahle mě chytla za srdíčko, jak hudbou, tak textem,“ vysvětlila pro web eXtra.cz.

Talet své manželky ocenil i samotný Bohuš Matuš, který píseň okomentoval na sociálních sítích. „Krásné, Lucinko moje andělská,“ pochválil svou choť Matuš. Stejného názoru byli i jejich příznivci. „Nádherný hlas, nemá to absolutní chybu. Lucinku v tom nadále podporuj, určitě bude mít spoustu posluchačů. Andílka s andělským hlasem lidé budou milovat a myslím si, že lásku a něhu lidstvo potřebuje,“ dodali fanoušci.

Matuše zaměstná Fantom, Lucince zpívat zakázal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.