To myslí Matuš vážně?! Lucinka jako stroj na plození dětí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To myslí Matuš vážně?! Lucinka jako stroj na plození dětí?

Drsný zákaz pro Bohuše Matuše (47) a jeho Lucinku (18): Druhé dítě by byl malér, vzkázali doktoři!
Drsný zákaz pro Bohuše Matuše (47) a jeho Lucinku (18): Druhé dítě by byl malér, vzkázali doktoři! (facebook, instagram, archiv)

Zdravotní komplikace zatím Lucii Matušové (18) v současné době miminko nedovolují, to ovšem neznamená, že s manželem Bohušem Matušem (47) nemohou uvažovat o dalším. Ačkoli doktoři doporučili Lucii chvíli počkat, manželé si další miminko malují již na příští rok. Dovolí to zdravotní stav Lucince?

V poslední době aby člověk vůbec stíhal vnímat veškeré události v rodině Bohuše Matuše. Po porodu dcerky Natálky následovala v průběhu jara i velkolepá svatba, nyní však novomanželku Lucii sužovaly zdravotními problémy, které vedly až k operaci. Přestože je nyní vše v pořádku, neměla by maminka téměř osmiměsíční Natálky na nějakou dobu uvažovat o miminku. Jenomže to přesně se zpěvákem dělá!

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

„Teď je vše v pořádku. Rizika byla. Ale už mluvíme o druhém dítěti. Chtěl bych kluka, který dostane jméno Bohoušek. Takže věřím, že se vše povede, jak bychom moc chtěli," svěřil se zpěvák webu ŽivotvČesku.cz. Pokud se komplikace nevrátí, rádi by případně počali v následujícím roce. Snad tomu budou okolnosti nakloněny!

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
29. 8. 2021 • 07:44

Proboha, dejte mu ho na špalek a sekněte!!!!!Nechápu matku Lucie, že dovolila, aby jí tenhle stárnoucí seladon zprznil dceru!!!! Nevím, kdo má víc vyzobáno, jestli matka Palkaninová, "Lucinka" (která mi přijde těžce zabržděná a totálně bez mozku a názoru) nebo ten pedofil!!!!!Tohle udělat mě a mojí dceři, je dávno bez něj a v base, dobytek!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.