To by už Matuš zažít nechtěl! Náročná operace Lucie ho vyděsila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To by už Matuš zažít nechtěl! Komplikovaná operace Lucie ho vyděsila

Lucie má za sebou náročnou operaci
Lucie má za sebou náročnou operaci (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Novopečená manželka zpěváka musela být krátce po svatbě hospitalizovaná. Měla prý problémy s břišní kýlou, tvrdila ale, že to žádné drama nebude. Jenže podle Matuše (48) to nakonec bylo docela o nervy!

„Lucinka už je po operaci doma. Starám se o ni a zdá se, že je docela v pohodě. Ale operace byla hodně dlouhá, strávila na sále pět hodin, což je strašné. Bylo to moc vážné, ale teď už se to jeví lépe. Měla dvě břišní kýly a pak ještě sedmicentimetrovou díru v břiše," vyjmenoval Matuš všechny problémy, na něž chirurgové při operaci narazili. Z toho důvodu čeká jeho ženu i delší rekonvalescence.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

Pochopitelně ji bude v těchto chvílích, kdy se kvůli pooperačním ránám nebude moct naplno starat o malou dcerku Natálku, podporovat. „Kupuju jí nějaké dobrůtky a snažím se kolem ní běhat, jak to jde. Od zítřka mám ale bohužel každý den koncert, tak musí hlídat její maminka, protože malou brát s sebou na vystoupení nemůžu. Teď se o Natynku stará babička," vysvětlil, jak to teď u nich doma funguje.

František Janeček svědkem na svatbě Bohuše Matuše: Přeju jim sílu na kompromisy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.