To si dělá Matuš srandu? Lucince bylo prý deset, když… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To si dělá Matuš srandu? Lucince bylo prý deset, když…

Lucinka popírá, že by se jí nejdřív líbil Vojtko.
Lucinka popírá, že by se jí nejdřív líbil Vojtko. (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Jak se zdá, zpěvák a jeho mladičká manželka jsou tak trochu veselá kopa. Navíc se nebojí malinko dloubnout do vosího hnízda. Nebo se vzájemně přivést do rozpaků. Což se stalo i nyní. Bohuš Matuš (48) totiž zase perlil!

Dvojice se nechala vyzpovídat pro pořad Život ve hvězdách, který vysílá TV Nova. Šlo o kvíz, jenž měl prokázat, na kolik se manželé dobře znají. A došlo i na otázku, kdy si dala Lucie s Bohušem první pusu. „Ty jsi byl můj první,“ odpověděla prý směrem k manželovi. Jenže zpěvák s její verzí nesouhlasil. „Já a první? Tak v deseti letech jsi byla na tom Fantomovi a tam jsi dostala pusu na tvář jako! Na tom není nic špatného,„ bránil se s úsměvem. Což jeho žena okomentovala poněkud dsným výrazem “deb*l„.

Lucinka a Vojtek

Mladá paní Matušová následně ještě jednou objasnila, jak to bylo mezi ní a Marianem Vojtkem. Na jeho koncerty prý chodila, ale z její strany tam žádné osobní zaujetí vůči muzikálovému zpěvákovi nebylo. „Já jsem vždycky měla volný vstupenky od té mojí učitelky zpěvu. Tak jsme se párkrát bavili. Byli jsme kamarádi, ale nikdy jsme se neobjímali,“ vzpomíná Lucinka. Podle ní to Vojtko myslel z legrace. „Chodila za ním hlavně ta moje kamarádka, která ho miluje. Jo, měli jsme se rádi, ale v životě mezi námi nic nebylo,“ řekla dle webu TN.cz.



Přečtěte si
Uživatel_5523065
29. 5. 2021 • 08:24

Ale Matus je homosexual,vim to,jen to zakryl svatbou a to dite udelal jeho bratr,pekne vás dobehl kominik

Uživatel_5523456
28. 5. 2021 • 20:41

Zdá se mi, že nevěsta se vůbec neraduje, má takové smutné oči a na všech fotkách trpí. Co je horší, že Bohuš Matuš měl celou svatbu darovanou a zaplacenou kamarády, známými. Byt jim museli vybavit a zaplatit její rodiče. Velmi mi to připomíná pana Pomeje, za něj účty taky platili jiní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.