Fantom Opery Marian Vojtko slavil »50« ve sklípku: Propil se až do rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fantom Opery Marian Vojtko slavil »50« ve sklípku: Propil se až do rána!

Marian Vojtko oslaví 50 natřikrát
Marian Vojtko oslaví 50 natřikrát (Archiv Blesku)

S partou kamarádů odjel na Moravu, kde ve valtickém podzemí oslavil svoje 50. narozeniny. „Miluju víno, chutná mi, je to můj životabudič a nejlepší lék na hlasivky,“ svěřil deníku Aha! oslavenec Marian Vojtko.

Do unikátního labyrintu vzájemně propojených vinných sklepů v délce jednoho kilometru utíká Fantom Opery často. „Truchlit, veselit se i odpočívat. Tentokrát jsme se veselili až do půl páté do rána,“ přiznal Aha! jubilant.

Má svůj ryzlink

Na oslavě nechyběla jeho přítelkyně Helena, ani 4 Tenoři. „Moc se všem tady líbilo. Pochlubil jsem se jim i svým boxem ve vinařství Annovino, kde mám uloženy své archivní láhve,“ prozradil Vojtko. Vinařství mu slíbilo k jubileu udělat z ryzlinku speciální víno s jeho jménem. „K mání bude prý už v létě, tak se těším,“ usmívá se Marian.

Marian Vojtko: Partnerka ví, že nejsem svatební typ

Video se připravuje ...

Frnkl na Slovač

Po oslavě ve Valticích se vyspal v penzionu a uháněl na Slovensko do rodné Banské Bystrice. „Až bude hezky, s kamarády si ještě opečeme prase, v srpnu slavím s fanklubem, no a třetího října mám velký narozeninový koncert v pražské hale O2 Universum, kam přijede ze Slovenska i celá moje rodina,“svěřil se Vojtko, který už teď vymýšlí repertoár. „Kapacita je tam asi pět tisíc lidí a lístky jsou už ze sedmdesáti procent vyprodané, takže to cítím jako obrovské potěšení, ale zároveň i velký závazek,“ přiznal Marian.

Čtyři roky s lékárnicí

Momentálně je prý Marian velmi šťastný ve všech směrech. S lékárnicí Helenou jim to klape už téměř čtyři roky a dokonce s ní už půl roku bydlí. „A ještě jsme se nezabili, což je s podivem. Helena je vůbec první člověk, kterého jsem si připustil tak blízko, že sdílíme jednu domácnost,“ přiznal zpěvák a zapřísáhlý starý mládenec.

Marian Vojtko slaví 50. narozeniny: Kdo si s ním vymyslel těhotenství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.