Boj Matuše a Vojtka kvůli Lucince? Vypadám jako k*rva, běsní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Boj Matuše a Vojtka kvůli Lucince? Vypadám jako k*rva, běsní

Lucinka popírá, že by se jí nejdřív líbil Vojtko.
Lucinka popírá, že by se jí nejdřív líbil Vojtko. (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Kolem Bohuše Matuše a jeho Lucinky se tedy dějí věci. Nejenže museli volat po jejich svatbě policii, dokonce se na ně vynořilo vztahové drama a přátelská rozepře. Muzikálový zpěvák Marián Vojtko totiž tvrdí, že Lucinka nejdříve chtěla skončit v jeho náruči a až později se rozhodla sbalit Bohuše Matuše.

 „Jelikož nám to nevyšlo, protože já jsem neměl zájem, přebral mi ji Bohuš, ale já jim to přeju. V tom období jí bylo čtrnáct let a byla docela dost vyspělá, kdo ji neznal, kolik jí je let, mohl si myslet, že je starší…" utrousil na adresu mladé paní Matušové netaktně muzikálový zpěvák. „Líbilo se jí moje vystoupení. Vždy jsme se objímali a vydrželi jsme docela dlouho v objetí. Nevím, jestli to mají taky,“ pověděl podle expres.cz Vojtko, který si tímto tvrzením asi totálně znepřátelil kolegu Bohuše Matuše. Je jeho tvrzení pravdivé? Chtěla Lucinka nejdříve Mariána? Byl Bohouš pouhou náhradou? Lucinka má na jeho slova jasný názor a poslala mu drsný vzkaz!

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...

Lucinka běsní

„Nikdy jsem nebyla fanynkou Mariana Vojtka, na jeho vystoupení jsem chodívala kvůli kamarádce, která do něj byla zamilovaná. Dá se říct, že jsme ho kvůli ní pozvali i na svatbu, jinak by mezi svatebními hosty nebyl… On tvrdí, že jsem ho dlouze objímala, ale bylo to obráceně. Vždycky se vyfotil s mojí kamarádkou a pak se začal sápat po mně a požadovat, abych se s ním fotila. Vždy se sápal po všech. Štve mě to, protože takhle vypadám jako ku*va,“ nechala se slyšet novopečená manželka a maminka Lucie. Vojtko si tak u známého manželského páru svým tvrzením pořádně zavařil.

Bohuš Matuš a Lucinka: První políbení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
22. 5. 2021 • 09:17

Co kdyby jste dali už s těma dvěma pokoj....Jsou snad vyhrabaný,že neustále podávají o sobě vědět kvůli kde jaké hovadině?Už jsou oba trapní až nechutní..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.