Fantom Opery Marian Vojtko jako elegán: Obleky za 40 000 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fantom Opery Marian Vojtko jako elegán: Obleky za 40 000 Kč

Marian Vojtko
Marian Vojtko  (Archiv Blesku)

Přípravy k velkému jubilejnímu galakoncertu novopečeného padesátníka Mariana Vojtka vrcholí. A k tomu také patří vybírání obleků, v nichž se představí publiku. Marian zvolil samozřejmě obleky na míru a nechal si je ušít v zahraničí! Konkrétně ve slovenské Banské Bystrici v salonu Valery. Muzikálovému Fantomu Opery tam zhotovili pět obleků a ještě se rozhoduje, které z nich vynese na svůj koncert k padesátinám.

Ušití takového obleku v průměru stojí do 40 tisíc korun i s botami, které s šaty barevně ladí. „Už ve škole jsem byl takový módní rebel. Měl jsem první náušnici, první copánek, tak jsem si říkal, že to chce něco extra,“ přiznal deníku Aha! Vojtko. Svým hvězdným zákazníkem se samozřejmě salon pochlubil i na sociálních sítích. „V oblecích od nás vypadá top,“ napsali k Marianovým snímkům, na nichž pózuje coby profesionální model.

Marian Vojtko: Partnerka ví, že nejsem svatební typ

Video se připravuje ...

Hvězdní hosté

Galakoncert Mariana Vojtka se odehraje 3. října v pražské hale O2 Universum. Jako hosté vystoupí např. Eva Urbanová (61), Monika Absolonová (46), Michaela Gemrotová (37), Kateřina Mátlová (44) a 4 Tenoři, s nimiž Marian dlouhodobě vystupuje.

Marian Vojtko slaví 50. narozeniny: Kdo si s ním vymyslel těhotenství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.