Vojtek pod palbou! Exmanželka vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojtek pod palbou! Exmanželka vrací úder

Roman Vojtek
Roman Vojtek (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Poté, co se Roman Vojtek (48) nakazil od svých dětí, které má s první manželkou Terezou Vojtkovou (40), se k celému incidentu ostře vyjádřil. Nepříjemná situace měla navíc dopad i na jeho současnou manželku Petru (33), která se musela na čas odstěhovat z důvodu rizika nákazy pryč. Navzdory pokročilému těhotenství.

„Já to čapnul od dětí, které, jak jsme zjistili, se bohužel nakazily kvůli nezodpovědnosti a laxnímu přístupu. Máme nouzový stav, všichni víme, co to znamená a obnáší, ale jsou lidé, kteří se dál scházejí, i když jim není třeba nejlépe, chodí na návštěvy k dalším rodinám, kamarádkám a absolutně nedomýšlejí následky svého chování," rozčílil se na sociálních sítích herec. Ačkoli nikoho nejmenoval, spekulovalo se, že příspěvkem míří na svou bývalou manželku.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...

Ta se nyní rozhodla reagovat. „Co chci sdělit, je, že s veškerou pokorou přistupuji k tomuto onemocnění, a proto jsem velice ráda, že moje děti jím procházejí bezpříznakově. Nikdy bych nikoho z rodiny úmyslně nevystavila nebezpečí, stejně tak jako bych nikoho neobvinila, že nemoc do rodiny přinesl například z natáčení, kterého se téměř denně doposud účastnil, jakkoli mi zrovna toto připadá nevhodné, pokud mám doma těhotnou ženu," uvedla na Instagramu Tereza.

Rozhodla se s příspěvkem ještě přitvrdit, když zavzpomínala na dobu, kdy ji Roman těsně před porodem druhého potomka opustil. „Sama vím, jaké to je mít trápení před porodem, i když moje situace tenkrát před pěti lety rozhodně ani vzdáleně nejde srovnat s touto... proto bych snad čekala aspoň trochu pokory," dodala bývalá manželka Vojtka.

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
7. 11. 2020 • 13:33

Vojtek je ubožák, ta jeho manželka nemá vůbec právo cokoliv říkat! Vojtek se mohl kdekoli nakazit! Momentálně bych přála Petře Vraspírové, aby jí opustil Vojtek stejně jako Terezu aby viděla jaký to je! A ty fotečky trapný zaláskovaný jsou hodné max. buberťáka!

-bello-
7. 11. 2020 • 00:18

Ex-Vojtková bude taky "myslitelka "
O jaký pokoře mluví?
To se zas naučil " národ " výraz a mastí jo sazka x sportka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.