Covid ničí showbyznys: Personální šachy ve Tváři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Covid ničí showbyznys: Personální šachy ve Tváři!

Všichni účastníci show Tvoje tvář má známý hlas
Všichni účastníci show Tvoje tvář má známý hlas (TV Nova)

I osmý díl natáčení oblíbeného pořadu Tvoje tvář má znamý hlas narušil koronavirus! Na poslední chvíli se sháněl jak porotce, tak i moderátor za Vladimíra Polívku (31). Ten byl už potřetí v karanténě.

Zděšením začal osmý díl zábavného pořadu. Z výtahu totiž ani tentokrát nevyšel moderátor večera. Ondřej Sokol (49) tak bez prodlení vytáhl telefon, aby Polívkovi zavolal, kde je. „Eva Burešová je covid pozitivní. Já jsem s ní točil, a proto jsem musel zůstat doma, jsem v karanténě,“ vysvětlil moderátor a zároveň odhalil další problém. Eva Burešová (27) je totiž také porotkyně této soutěže.

Role moderátora se musel ujmout opět Sokol. Místo něj do poroty usedl herec Patrik Děrgel (31), který naštěstí ve vedlejším studiu zrovna natáčel pohádku a mohl si na chvíli odskočit. Burešovou nahradila herečka Patricie Pagáčová (31). Ta si rozdávání bodů vychutnávala. „Chtěla bych moc poděkovat za to, že už podruhé tu mohu být. Kdybyste potřebovali příští týden, já budu chodit s Patrikem okolo ateliéru,“ řekla s úsměvem na tváři. Z původních porotců tak zůstal pouze Aleš Háma (43). „Mění se nám to tu v takovou korona reality show,“ poznamenal nakonec Sokol.

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
26. 10. 2020 • 07:58

Novináři z AHA zase perlí Žádné zděšení nenastalo, vše bylo již dříve známo a náhrada zařízená. Jen blbec novinář, který píše tento článek to nepoznal Jste fakt chudáci, vymyslet vždy nějaké bláboly ... i to vám dává zabrat, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.