Tvoje tvář přišla o moderátora: PROČ MUSEL SOKOL SKONČIT? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tvoje tvář přišla o moderátora: PROČ MUSEL SOKOL SKONČIT?

Na podzim nezůstane na Nově kámen na kameni: Sokol se vzdal moderování Tváře, nahradí ho Polívka
Na podzim nezůstane na Nově kámen na kameni: Sokol se vzdal moderování Tváře, nahradí ho Polívka (archiv, TV Nova)

Udělali z něj milionáře! Podle informací Aha! si Ondřej Sokol (48) za jeden díl show Tvoje tvář má známý hlas přišel na 30 tisíc. Podtrženo, sečteno, za šest řad si vydělal coby moderátor 2 miliony! S tím má ale utrum. Moderovat teď místo něj bude Vladimír Polívka (31)!

Nova nehledala náhradu za zády Ondřeje Sokola, ale naopak ho oslovila jako prvního. Jenže ten podle informací deníku Aha! moderaci sedmé řady Tváře odmítl. „Omlouval to tím, že je to hodně časově náročné, třeba předtáčení scén se soutěžícími před výtahem. Proto se rozhodl skončit,” prozradil Aha! zdroj, který nechtěl být jmenován.

Bude oporou?
Přitom s počtem fanoušků a pravidelným vystupováním v nejsledovanějším čase televizních stanic se vypracoval na moderátora první kategorie. Žezlo Tváře za něj teď převezme překvapivě Vladimír Polívka. „Mně tato role bude velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám, takže se na to moc těším. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být a určitě i budu jejich oporou,“ řekl syn Bolka Polívky (71), který se v jedné z řad mihl jako čestný host poroty.

Do Ordinace se po deseti letech vrací Ondřej Sokol. A hned mu půjde o život…

Video se připravuje ...

Čachry v porotě
O účinkování ve Tváři ale Sokol úplně nepřijde, i když bude na méně vid i t e l n ém postu – zasedne totiž v porotě. „Jsem moc rád, že vyzkouším trochu jinou roli, budu tak moct hodnotit výkony mých a kamarádů,“ Sokol. Sedávat ale nebude vedle Janka Ledeckého (58) a Jakuba Koháka (45), jak byli diváci zvyklí. Místo nich bude účastnice páté řady Eva Burešová (27) a trojici doplní stálice Aleš Háma (47). Na obrazovkách televize Nova show startuje už 5. září.

O dalších novinkách a programovém vysílacím schématu TV NOVA se více dočtete v tištěném vydání deníku Aha!.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
22. 9. 2021 • 23:42

... mladý Polívka ? To nebude k žrádlu !

majojo
8. 8. 2020 • 22:51

Takže další prominentní synek potřebuje kapesné, protože svým "uměním" by nezaplatil ani nájem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.