Vladimír Polívka a jeho premiéra ve Tváři: Zradily ho nervy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vladimír Polívka a jeho premiéra ve Tváři: Zradily ho nervy

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (Herminapress.cz)

Šest předchozích řad uváděl čísla ve Tváři Ondřej Sokol (48). Letos přišla změna. A nováček Vladimír Polívka (31) byl z moderování pořádně nervózní. Nikdy nic podobného nedělal a ani s rodiči Bolkem Polívkou (71) a Chantal Poullain (64) se o tom neradil. Podle informací Aha! se přitom k moderování pořadu Tvoje tvář má známý hlas dostal úplnou náhodou.

Když předával padesátitisícový šek vítězce Báře Basikové (57), která se převtělila do obstarožního starce z Tones and I, kolena se mu už snad neklepala. „Z prvního dílu jsem byl hodně nervózní, protože jsem to fakt nikdy nedělal. Už třeba samotné dívání se do objektivu. To je jako mluvit do černé díry a já to fakt ještě neumím,“ přiznal na Nově sebekriticky s tím, že je to pro něj strašně velká výzva.

Jak pobavit diváky, se mu snažil přitom »nalít do hlavy« i Sokol, který si ve Tváři přišel na dva miliony. „S Ondrou jsme o tom mluvili. Mám jiný humor než Ondra, ale oni si najali mě, já jsem za nima fakt nešel,“ dodal mladý Polívka, který honorář za show aspoň zúročí na své vilce na Moravě, kam jezdí odpočívat. „Piplám si tam takový dům,“ řekl pro pořad Život ve hvězdách.

Udolali ho
Kreativní producentka show Simona Matásková ho oslovovala už několikrát, roli účinkujícího ale nikdy nevzal. „Když volala mému agentovi naposledy, tak prohodil, že bych to mohl klidně moderovat. Simona to vzala jako skvělý nápad, šel jsem to zkusit a moc se jí to líbilo, tak jsem to dostal,“ říká. „Ondřej mě upozorňoval, že je to strašně časově náročný,“ přiznal. „Mohlo to dopadnout o dost hůř. Snad jsem všechny pobavil,“ okomentoval skromně první díl. Jak se mu povede dál, sledujte v sobotu 12. září od 20.20 na Nově.

Má výhodu
Polívka sice není moderátor, při komunikaci s herci má ale výhodu. „Většinou je znám, docela dlouho to zkouší, jsou vyřízení a unavení a já mám najednou pocit, že bych měl být jejich oporou,“ říká. S rodiči, kteří mají větší zkušenosti, se o práci zásadně nebaví: „Ne, to ne, s rodiči můžu třeba konzultovat, jak na psa nebo jak se mají bratři. Ale o práci se většinou bavíme jen s humorem a nadsázkou."

Diváci pějí ódy
Ondřej P.: „Nevím proč, ale za mě lepší než s Ondrou. Vladimír je skvělý.“
Bára T.: „Prej dozpíval Ibalgin s Viagrou, to mě dostalo! Ach, ten Vladimír Polívka.“ Růžena V.: „Vladimír byl taky úžasný, ač to nemá lehké, když vystřídal Ondru. Moc mě to bavilo a těším se na další díly.“
Andrea K.: „Přesně souhlasím. Bylo to bezva, Vladimír se mi také líbil, jak moderoval.“

Sledovanost sobotního večera
Polívka je pro diváky jako magnet! Sám pro sebe byl ale konkurencí. Na Nově sice uváděl Tvář, na Primě ale ve stejném čase hrál v Ženách v běhu. A ty to vyhrály na celé čáře.

Sledovanost.



Přečtěte si
AHel
3. 4. 2021 • 17:49

Polívka je nepřirozený, má divný kukuč, je prkený, takový suchar, věděla jsem, že nebude dobrý, ale byl horší, než jsem si myslela....každý nemá na to z patra komentovat, je dobré si to uvědomit a nelézt před televizi. Podle mě není ani dobrý herec. Umí hrát fešáky, ale bez hloubky. duše a srdce, je povrchní.

st.rec
7. 9. 2020 • 10:12

Neviděl jsem a nevím,ale hovorově a řečí upatlaného Kecala - Sokola jistě nahradí každý druhý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.