Další čachry ve Tváři: Polívka z kola ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další čachry ve Tváři: Polívka z kola ven!

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (Foto TV Nova, ara)

Návrat v čase. Sedmou řadu Tváře celou dobu uváděl moderátorský nováček Vladimír Polívka (31). V 6. dílu Tváře ale bude chybě! Vzít to za něj musel narychlo Ondřej Sokol (48), který byl u předchozích šesti řad. Polívka totiž musel do karantény.

Syn Bolka Polívky (71) se z natáčení dnešního dílu omluvil kvůli koronaviru. „Moderátor show Vladimír Polívka byl v karanténě z preventivních důvodů, abychom předešli jakýmkoliv rizikům. V následující epizodě se na něj diváci opět mohou těšit,“ vysvětlil deníku Aha! tiskový koordinátor pořadu Vojtěch Boháček. Setkat se měl s někým, kdo měl pozitivní test. Pro Polívku to byl moderátorský debut, a tak byl na začátku nervózní, nakonec si tenhle kšeftík ale zamiloval. „Mně je tato role velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být a určitě i budu jejich oporou,“ říkal.

Vladimír Polívka konečně promluvil o přepadení. A vyčítal Gott Ivaně svatbu ve Vegas?

Video se připravuje ...

Bohužel teď má kvůli covidu utrum. „Potvrzujeme, že z důvodu šíření covidu-19 jsme se rozhodli nyní pozastavit natáčení show. Věříme, že brzy bude vše v pořádku a natáčení bude pokračovat,“ uvedl Boháček. Jedním z důvodů měl být i pozitivní test na koronavirus u soutěžící Báry Basikové (57). „Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě,“ řekla pro Super.cz. TV Nova plánuje odvysílat jen dva předtočené díly a pak si dává stopku. Zatím nikdo nedokáže říct, kdy se show rozjede znovu. Tvář sledujte dnes od 20.20 na Nově.

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 10. 2020 • 12:09

travina nemějte péči, já nic nemoderuji a vašeho Sokola si strčte někam. Každý snad má právo na to, že je mu někdo sympatický a a jiný ne. Vy si klidne slintejte u Sokola já vám ho neberu a ani nemátu drzost vás posílat do karantény.

travina
10. 10. 2020 • 09:42

Sokol je úžasný a škoda, že nemoderuje celou řadu. Takže Jity ... do karantény jděte raději vy

jity
10. 10. 2020 • 09:26

Ať jde raději do karantény Sokol, ten je tam hnusný. Alespoň vím, že se na Tvář dívat nebudu, Sokola opravdu nemusím.

defakto
10. 10. 2020 • 08:55

... jen at zůstane mladý Polívka v té karanténě až do konce soutěže ! Sokol je jako moderátor prostě báječný !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.