Sympaťák z Tváře: Albert Černý pod lupou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sympaťák z Tváře: Albert Černý pod lupou

Muzikant Albert Černý
Muzikant Albert Černý (Facebook)

Ve Tváři exceloval jako Helena Vondráčková s písní Já už to vím z pohádky Šíleně smutná princezna. Samotný Albert Černý (31) však novou tváří v hudebním průmyslu rozhodně není.

Momentálně je Albert Černý forntmanem kapely Lake Malawi, se kterou slaví úspěchy nejen v České republice, ale i v zahraničí. S kapelou totiž minulý rok reprezentoval Česko na Eurovizi, kde skončil na 11. místě – po Mikolasi Josefovi náš druhý největší úspěch v této soutěži. Svým hlasem ale zaujal již během vystupování s kapelou Charlie Straight, která vznikla v roce 2006 v Třinci.

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video se připravuje ...

S kapelou sklidil hned několik úspěchů vzhledem k nadčasový melodiím a perfektní angličtině, kterou momentálně sám předvádí v pěvecké show. Skladby této kapely se také objevily ve filmech Ženy v pokušení či Muži v naději, a také v televizních reklamách. V roce 2009 získal s kapelou tři ceny Anděl a vlastní dva slavíky. Po sedmi letech se ale kapela rozpadla. „Budu psát písničky, zpívat a žít hudbou naplno, s bubeníkem Pavlem Pilchem už pracujeme na něčem novém,“ řekl tehdy Albert těsně před vznikem své současné kapely Lake Malawi.

Poslechněte si koncert Lake Malawi s Albertem Černým: 

Kdo doufá, že je tento symaptický zpěvák nezadaný, je na omylu. Již třetím rokem randí s o deset let mladší topmodelkou Barborou Podzimkovou (21). Mometnálně je tedy časově i citově zaneprázděný. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.