Albert Černý a Robert Urban ve Tváři: Potili krev jako sexbomby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Albert Černý a Robert Urban ve Tváři: Potili krev jako sexbomby

Kopie: Robert Urban a Albert Černý
Kopie: Robert Urban a Albert Černý (Foto archiv TV Nova)

Hluboký výstřih, rudé šaty na tělo a vysoké štekle. Teď není řeč o dalším provokativním kostýmu Jitky Čvančarové (42) ve čtvrtém dílu Tváře, ale o neuvěřitelně namaskovaném Albertu Černém (31), který se musel převtělit do sexbomby Jane Russellové (†89).

Naštěstí na jehlové podpatky nebyl sám. Vystupovat jako žena se s ním musel učit i loňský účinkující Tvoje tvář má známý hlas Robert Urban (34). Ten dokonce v duetu ztvárnil jednu z nejvíc smyslných žen historie Marilyn Monroe (†36). u toho pořádně zapotili. „Musím říct, že takhle jsem netrénoval snad nikdy, i přesto jsem si to moc užil. V momentě, kdy cítíte, že to jde, tak jsem se usmíval do zrcadla a říkal si, že to je ono,“ popsal Aha! Albert Černý s tím, že si naložil tréninky navíc.

„Robert se stejně jako já rozhodl, že bude trénovat přesčas, že tomu dá všechno, co může, takže mezi zkouškou v divadle a premiérou přijel na dvě hodiny, propotil tepláky, tričko a jel zase dál,“ přiznal. Čtvrtý díl Tváře sledujte už dnes večer od 20:20 hod. na TV Nova.

Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit

Video se připravuje ...

Okouzlený Albert
Být ženou se mu zjevně zalíbilo. „Moc se mi na starých klipech líbí, že je tam dobrá ženská důstojnost, taková sebehodnota, takže jsme se s Robertem snažili tam dát takové to, že jsem krásná, vím o tom, ale je tam ta důstojnost, což je důležité,“ nechal se slyšet Černý, který v převleku muže nepřipomínal ani náhodou.

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.