Tohle dámy jen tak nerozdýchají! Idol Urban promluvil o své chloubě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle dámy jen tak nerozdýchají! Idol Urban promluvil o své chloubě

Robert Urban se obnažil
Robert Urban se obnažil (Instagram)

Herec a zpěvák Robert Urban (36) si nezískává pouze televizní fanynky, ale i ty divadelní. Seriál ZOO sice již před časem opustil, nově se mu ale rýsuje zatím tajný projekt FTV Prima se zpěvačkou Emmou Smetanou (35). Nezaostává ani v divadelních představeních, kde ho mohly obdivovatelky spatřit tak, jak jej pánbůh stvořil! Detaily prozradil v talk show Honzy Dědka (51).

Ačkoli Robert Urban v seriálech neměl tolik příležitostí ukázat se bez trička, na divadelních prknech zněl rozkaz při jedné hře stejného jména jasně – Donaha! Obratem z nuly na sto potěšil nejednu fanynku. „Fakt jsem se svlíkal. To musíš! Byl u toho ocelářský taneček a trenky padaly ve chvíli, kdy se zhaslo,“ rozpovídal Urban se o divadelní roli v 7 pádech Honzy Dědka.

Když se postupně herec zbavoval svršků, důležité bylo, aby v ten pravý moment nastala tma. V takovou chvíli není radno naštvat ty, kteří mají osud herců ve svých rukou. „Naštěstí jsme měli dobré vztahy s osvětlovači,“ přiznal Robert Urban, jenž by v případě chybky zase tak vyvedený z míry nebyl. „I kdyby nestihli včas zhasnout, něco tak malého ještě nikdy nikdo neviděl, takže by stejně nebylo o čem vyprávět,“ cituje herce server eXtra.cz.

Denisa Pfauserová v ZOO skrývá těhotenství

Video se připravuje ...

V rámci svého povolání se občas dostane do svízelných situací, důležité je pro herce nebrat se v takových chvílích příliš vážně. Většinou za to stojí nejen chvála ze strany diváků, ale i kýžená finanční odměna. „Tak samozřejmě se člověk stydí, ale musíš to překonat, když se za to dostane takovej honorář," zakončil s úsměvem vyprávění oblíbený herec, který si ze sebe nebojí udělat legraci.



Přečtěte si
lekno
15. 5. 2023 • 22:21

Fakt „legrace“.. Poskakovat nahý v divadle jako porno-herec v bordelu mi nepřijde směšné, spíše ubohé. Možná to musí rozdýchávat autor článku, já ne.. A zbytečně se něco takového zlehčuje, omlouvá - je to ponižující. Chválit svlékací taneček s naháčem vám bude možná nadržená ženská s pudem divé prasnice. Dané divadlo by se už mohlo přejmenovat třeba na „Hnízdečko u bordelmámy“. Zemřel by herec hlady, kdyby odmítl příkaz – donaha ? Asi ne. No když se jedná o prachy - vždy připraven a na všechno ! Nakonec, v Římské době tancovali otroci před svými otrokáři také často nazí. Dostali za to možná podobně - finanční honorář, nebo alespoň stravu s lůžkem. A byli asi rádi, že nebyli zatím vybráni k nucenému sexu, mučení, nebo na jiné „fajnové zábavky“ jejich pánů. Úpadek kultury, dekadence.. Kam to spějeme ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.