Párty Primy na zámku: Dvořáková zastínila Smetanu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Párty Primy na zámku: Dvořáková zastínila Smetanu

Kudrnatá Anička Dvořáková všechny okouzlila.
Kudrnatá Anička Dvořáková všechny okouzlila. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, M. Pátek, ČTK)

Na zámku v pražské Troji se sešly celebrity i známé tváře FTV Prima. Na velkolepém večírku v zámeckých zahradách se několik z nich pořádně odvázalo! Zazářila na něm také vycházející hvězda – mladá herečka Anna Dvořáková (21).

Hlavní hvězdou večera měla být Emma Smetana (35), která ztvárňuje hlavní roli v chystaném barokním seriálu Eliška a Damián. Mnohem větší pozornost se ale točila kolem její herecké kolegyně Aničky Dvořákové. Je to dcera herců Báry Munzarové (50) a Jiřího Dvořáka (56), která zatím příliš hereckých příležitostí neměla, ale vypadá to, že z ní brzy bude velká hvězda. Svou krásou a bezprostředností si totiž kudrnatá herečka otočila kolem prstu mnohé přítomné.

Jordan Haj po bio léčbě alopecie: Možná skončím na přístrojích, ale budu mít krásné vlasy!

Video se připravuje ...

Hvězda seriálu Eliška a Damián Emma Smetana má k pohádkám blízko. Ráda by si v nějaké zahrála, a i když na to nevypadá, ráda by si střihla zápornou postavu! Pohádky má Smetana ostatně v genech. Jejím prapradědečkem byl totiž Jan Roth (†72), slavný kameraman pohádek. Ve svém repertoáru měl takové hity jako Princezna se zlatou hvězdou nebo Pyšná princezna.

Sexy tanec Nesvačilové

Herečka Denisa Nesvačilová (31) předvedla nevídané taneční kreace hned s několika muži. Zrzka, která nově nastupuje do seriálu ZOO, přišla v doprovodu reportéra Primy Josefa Mádleho (30). Na začátku tvrdili, že to bude klidné, ale po pár sklenkách sektu opanovali parket.

Anička Dvořáková natáčí nový seriál Eliška a Damián

Video se připravuje ...

Nechyběly hluboké záklony, sexy kreace a došlo i na těsná objetí a polibky. K tomu se navíc Nesvačilová nebála odhalit svá ňadra, protože si pod tenkou bílou látku nevzala podprsenku, a tak fantazii příliš prostoru nenechala. Nakonec se rozvášnila natolik, že zahodila boty do dáli a velkou část večera protančila bosa.



Přečtěte si
Marián Potůček
21. 12. 2023 • 11:24

Hvězdičky to koukákám pěkně rozjeli. Nesvačilá jede bomby za to šedá myš Smetana to je jedna hrůza za druhou. Emmě tam muselo být hrozně trapně. To co předvedla za ostudu v Pampelišce a Paviánovi by měla lést kanálama a ona se ještě vystavuje hvězda. Vše zachraňuje Jordy bez něho by byla absolutně v propadlišti dějin.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.