Tak to je gól! Denisa Nesvačilová je těhotná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tak to je gól! Denisa Nesvačilová je těhotná?

Denisa Nesvačilová se pochlubila bříškem
Denisa Nesvačilová se pochlubila bříškem  (instagram.com)

Už ve Varech se nedotkla alkoholu, čímž rozvířila spekulace o možném těhotenství, a teď se ukázala rovnou se vzdouvajícícm se bříškem. Je herečka Denisa Nesvačilová (32) opravdu v požehnaném stavu? 

O herečce se ví, že si od mužů dává prázdniny, po nevydařeném vztahu se scénáristou Kolečkem se rozhodla věnovat spíše práci a svým přátelům. „Chci se věnovat všem lidem, co jsem za poslední rok zanedbávala a neměla čas se s nimi vídat, a užít si trochu léta,“ tvrdila ještě nedávno pro Blesk. A to také plní. Ve společnosti pohybuje po boku jednoho fešáka za druhým. Ale co potom ten pupek? 

Denisa Nesvačilová přiznala: Role sv*ně mě baví!

Video se připravuje ...

„Prosím vás, já vím, že by to asi korespondovalo s tím, jak jsem nepila ve Varech… a s dalším. Ale tohle je kostýmní zkouška, tak se zase uklidníme. Spousta kamarádů mi gratulovala, případně napsali: ‚V tom já nejedu!‘ Ale to by do mě musel vstoupit duch svatej,“ musela vysvětlovat poté, co jí k fotografii, kterou postovala na své sociální sítě, začaly chodit četné gratulace. 

Na miminko si u Denisy tedy ještě počkáme, ale možná se rýsuje nový vztah. Herečka totiž nedávno řekla, že už ví, co chce a co hledá. „Které z nás se nestalo, že se zamilovala do nějakého grázla? Do nich se zamiluje snadno. Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila, a pak vás hodní kluci začnou fakt bavit,“ řekla doslova. 

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
20. 8. 2023 • 12:28

A co má bejt? To se ženskejm občas stává. Budou buřty levnější?

zdenar-15
19. 8. 2023 • 12:52

No a co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.