Nesvačilové výsměch Kolečkovi: ZÁKAZ OD VIGNEROVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nesvačilové výsměch Kolečkovi: ZÁKAZ OD VIGNEROVÉ

Petr Kolečko se oženil s Anetou Vignerovou!
Petr Kolečko se oženil s Anetou Vignerovou! (Archiv Blesku)

Krušné období, kdy byla pod palbou veřejnosti kvůli krátkému, ale vášnivému románku se zadaným scénáristou Petrem Kolečkem (39), má herečka Denisa Nesvačilová (32) již naštěstí za sebou. Pár kousavých poznámek na účet svého exmilence si ovšem neodpustí…

Byla osočena z rozvrácení vztahu a na jméno jí svého času nemohlo přijít značné množství lidí. Čas však veškeré rány zahojí. Odpůrci postupem ztratili nit, a jakmile se vše vrátilo téměř do stejných kolejí, mohli si hlavní aktéři milostného trojúhelníku v podstatě oddychnout a se svými životy jít dál. Hořkost ale v Denise Nesvačilové, jež boj o lásku prohrála, v malém množství zůstává. Když tedy byla na karlovarském filmovém festivalu, na nějž zavítal i Petr Kolečko s manželkou Anetou Vignerovou (35), ulevila si malou rýpavou poznámkou.

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...

Ostře sledovaný pár byl zachycen fotografy při vypjatějším rozhovoru a, jak informoval web kafe.cz, scénárista často holdoval drinkům, což patrně neuniklo pozornosti Denisy, jež tyto situace kulantně zmínila v jednom z festivalových rozhovorů. „Myslím si, že to je pořád festival o filmech a setkávání s lidmi z branže, které během roku příliš nepotkáváte. Můžete si s nimi povídat a nemusíte u toho mít čtyři promile,” cituje herečku výše zmíněný server.

Kolečko pro Blesk o svých začátcích, básničkách i průšvihu kvůli syfilidě

Video se připravuje ...

A co říká na to, že úspěšný scénárista hodlá přenést své téměř neuvěřitelné osobní zkušenosti na filmová plátna? „Nechává mě to zcela klidnou. Těším se, co z toho vyplodí. Myslím si, že existují věci, které kdyby chtěl napsat popravdě, jak se staly, tak mu to nejspíš nebude umožněno,” dodala Nesvačilová ohledně případného zákazu z úst jeho současné partnerky Anety.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
3. 8. 2023 • 00:18

To musí být šikula,že jsou obě dámy tak nadšené.On se nezdá,,,,

ceskarebelka
2. 8. 2023 • 19:02

Na Kolečka nemůže zapomenout. Není nic horšího jak zhrzená milenka.

praotec_cech
2. 8. 2023 • 17:02

Nerekl bych to lip.

Inka
2. 8. 2023 • 13:39

Evidentně nemá za sebou nic, jelikož zhrzená a odkopnutá žena je jako prase v bukvicích...🤣 Ať už je vztah těch dvou jakýkoliv, nikdo nemá právo se do toho plést. Nikdo nemá svatozář a obzvláště ta šílená, nešťastná Nesvačilová. Pokud je šťastná a spokojená, ať si užívá a odpustí hloupé poznámky. Ty jenom dokazují, že to odkopnutí nemůže překousnout !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.