Dusno ve Varech: Nesvačilová o nečekaném střetu s Kolečkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dusno ve Varech: Nesvačilová o nečekaném střetu s Kolečkem

Denisa Nesvačilo tvář v tvář bývalému exmilenci?
Denisa Nesvačilo tvář v tvář bývalému exmilenci? (Archiv Blesku)

Na filmový festival v Karlových Varech zavítala i herečka Denisa Nesvačilová (31), jež ovšem nepřijela se záměrem navštívit místní kina. Místo toho shání peníze na charitativní projekty a v mezičase navštěvuje místní večerní podniky. V jednom takovém ale narazila na dvojici, se kterou by se raději minula…

Sice nepatří mezi oficiální festivalové hosty, pozornost však na sebe tato charismatická zrzka upoutat umí kdekoli. Do Varů přijela především v rámci své dobročinnosti.

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...

„Jsem ambasadorkou dvou nadačních fondů a snažím se sehnat peníze, jak to jde, a tady je spousta hodných bohatých lidí,“ prozradila důvody své návštěvy Nesvačilová serveru Super.cz. Ve dne se tedy herečka snažila »bohatým brát, aby mohla lidem v nouzi dávat«, po západu slunce ale rozhodně nezůstala na hotelovém pokoji.

I ohnivá zrzka dostala pozvánku do Becher’s baru hotelu Pupp. A protože život má někdy zvrácený smysl pro humor, šachovou partii na jeden večer rozehrál tak, že se ve zmíněném baru setkal celý někdejší milostný trojúhelník. Na osobní setkání Nesvačilové a Petra Kolečka (39) s jeho manželkou Anetou Vignerovou (35) ale nedošlo.

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...

„My jsme se tam nepotkali. Měla jsem sebou spoustu kamarádů, kterým jsem se věnovala. A jak je tady strašná spousta lidí a bary jsou plné, tak jsem si ničeho nevšimla. Všichni kolem toho dělají velké haló, ale tak to se nekoná,“ uvedla vše na pravou míru Denisa Nesvačilová.



Přečtěte si
Alva
6. 7. 2023 • 10:53

Nechápu, o čem ten festival je, o všem, jen ne o filmech, ať si to každý přebere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.