HÁDKA V ZÁKULISÍ! Řvaní Kolečka na Vignerovou utla až policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

HÁDKA V ZÁKULISÍ! Řvaní Kolečka na Vignerovou utla až policie

Manželství Kolečka s Vignerovou je občas hodně bouřlivé!
Manželství Kolečka s Vignerovou je občas hodně bouřlivé! (Blesk:Martin Hykl)

„Nenapsal to nikdo, protože to každej chápal, že jsme byli na večírku a ti vyhazovači se chovali jako koko*i,"  zněla první reakce Anety Vignerové (35) na dotaz Sedmičky ohledně jejich nedávného skandálu s Petrem Kolečkem (39). 

Ke konfliktu mezi Anetou Vignerovou a Petrem Kolečkem mělo dojít během nedávných oslav narozenin Rádia Blaník. „Že jsme udělali v backstagi haló, to je nějaká obrovská kauza? To byl náš normálně volnej den a to si můžeme přece dělat, co chceme. To, že na mě Petr řval, dobrý, tak jsme se tam pohádali, ale to přece neznamená nic," bagatelizovala modelka hádku, kterou ovšem podle zmíněného magazínu museli řešit nejen pořadatelé samotné akce na Konopišti, ale také přivolaná policie. 

Scenárista Kolečko na psím festivalu: Napsal jsem Dykovi na tělo roli pudla!

Video se připravuje ...

Manželé Kolečko s Vignerovou na přehlídce: První muchlovačka po utajené svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 6. 2023 • 18:16

Těžko hodnotit, nebyli jsme u toho, ale veřejně přiznat, že na ní řval manžel, který by jí měl nosit na rukou a být vděčný.... je pravda, že asi oba si trochu dělají co chtějí, nedávna fotka paní Anety, jak je opilá a bosá a snad nějaké osahávání zadku, to by vadilo každému, tak nevím, jaký to mají vztah, třeba když se na sebe zaštvou a seřvou a vynadají, pak mají prima sex. JInak si to nedovedu vysvětlit. Já jedno dítě, snad se umí o sebe trochu postarat, pokud je to opravdu jinak, tak bych upalovala. On jí zničí a ona musí být v plné formě hlavně pro syna!!!

Marta Kubíková
22. 6. 2023 • 11:22

Kolečko je asi hodně namyšlená osoba a manipulátor. Takového chlapa bych nechtěla, ani kdyby byl jediný na světě. Co ty holky na něm mají, to fakt nechápu.

Uživatel_5457057
22. 6. 2023 • 11:14

Ta Vignerová nemá vůbec trochu hrdosti!!! Není to "žena", ale kus hadru! Kolečko si s ní dělá co chce a ona to trpí. Neuvěřitelné, jak může některá žena na sobě nechat dříví štípat. A Kolečko je vůl!!!!!

Pipina Královská
22. 6. 2023 • 10:32

Nechat na sebe řvát chlaoa, který je evidentně zbabělý srab a manipulativní hnus, je nedůstojné hlavně pro ni. Pokud toto provozují i dona před dítětem, je fo na sociálju. Vignerová má evidentně o Kolečko míň, prostě modélka 🙄

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.