Neslavný konec odložené exmilenky Kolečka: Do postele za sto tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Neslavný konec odložené exmilenky Kolečka: Do postele za sto tisíc

Denisa Nesvačilová
Denisa Nesvačilová (Marek Pátek)

Denisa Nesvačilová (31) udělala poslední tečku za vztahem s režisérem Petrem Kolečkem (38). Přesunula se do nového bytu, který si královsky zařídila. Kdo spí v její posteli za sto tisíc? 

Nesvačilová se přestěhovala opět do pronajatého bytu. Patří totiž do skupiny, jejíž bonita je v bance posuzována podle nejpřísnějších parametrů. Ta to, aby si vzala hypotéku a splnila si sen vlastním bydlení, nedosáhne. 

„Umělec, přes třicet, neprovdaná. Byla jsem na jedné schůzce v bance a dneska potřebujete mít dvacet procent částky a byty stojí devět nebo deset milionů, tak to nemám šanci,“ posteskla si Denisa pro Super.cz. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

V novém bytě je ale spokojená, podle svých slov totiž narazila na skvělého majitele a předpokládá, že tu zůstane dlouho. Proto pořádně zainvestovala i do vybavení. „Dlouhá léta jsem neměla na nový nábytek peníze. A teď jsem si řekla, že už jsem velká holka a po jedenácti letech bych si ho zasloužila. Koupila jsem si strašně drahou postel za sto tisíc,“ prozradila. 

Zatím do ní ale nikdo nesmí - ani čtyřnohý miláček Čestmír. „Ani to nezkouší, protože už je starý a má problémy s klouby, tak by tam ani nevyskočil, protože ta postel je boxspringová. A v posteli jsem sice sama, ale mám krásný život,“ upřesnila herečka, která aktuálně září na titulní straně nového vydání pánského magazínu Playboy. 

Denisa Nesvačilová se v Půlnoční zpovědi ukáže jako intrikánská hysterka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
20. 6. 2023 • 08:31

Kolečko asi udělal dobře, že se jí zbavil. Cucala by z něj jen peníze.

AHel
19. 6. 2023 • 17:36

Jak může být ta paní chudá, když si kupuje postel za 100 tis. Kč. Ty herky všechny stále lamentují, jak mají málo peněz a přitom utrácí jak blázni...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.