Kolečko má už asi smůlu: Nesvačilová poprvé o novém vztahu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolečko má už asi smůlu: Nesvačilová poprvé o novém vztahu?

Denisa Nesvačilová už mluví o vztahu s Kolečkem s pokorou
Denisa Nesvačilová už mluví o vztahu s Kolečkem s pokorou (CNC / Martin Hykl)

Herečka Denisa Nesvačilová (31) na muže ani po náročném vztahu se scénáristou Petrem Kolečkem (38) plném rozchodů a návratů naštěstí nezanevřela. Nedávno dokonce prozradila, jak by měl vypadat ideální kandidát na lásku...

Z nevydařeného vztahu s Kolečkem se Denisa, zdá se, již vzapamatovala a nyní mluví o společné minulosti s pokorou. „Možná se tomu budou mnozí divit, ale toho, co jsem zažila s Petrem, nelituju. Měli jsme nádherný a hluboký vztah, byli jsme na sebe tak napojení, jako jsem nebyla nikdy s nikým,” řekla před nedávnem pro Exkluziv.

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou?

Video se připravuje ...

I tlak veřejnosti, která ji dlouho vnímala negativně a stavěla se na stranu Anety Vignerové (35), která svého času zůstala se synem Jiříkem úplně sama, polevil. „Od konce března, kdy se objevily ty nejhorší zprávy, mi za dva dny přišlo osmnáct a půl tisíce zpráv. Z toho byly asi jen čtyři negativní,” popsala. Všechny okolnosti nahrávají k tomu, aby Denisa opět našla sílu vybudovat si s někým něco hezkého. 

„Muže mám ráda – když se chovají slušně, jsou chytří a vtipní, když se umí chovat jako gentlemani,“ zamyslela se nad požadavky na budoucího partnera. „Nešla bych na rande s někým, kdo mě zve jen proto, že jsem holka z Playboye. To není ta úroveň, na které se s muži bavím. Na rande bych šla s někým, kdo mě zaujme a bude zajímat,“ dodala pro CNN Prima News. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_1320707
29. 5. 2023 • 18:32

Dejte Denise Nesvačilové pokoj.
Zameťte si před svým prahem.

Eliška Janalíková
29. 5. 2023 • 14:44

Bože, 18 a půl tisíce zpráv a jen 4 negativní? To si myslí, že máme všichni IQ jako ona?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.