To se dalo čekat! Reakce Kolečka na žhavé snímky Nesvačilové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To se dalo čekat! Reakce Kolečka na žhavé snímky Nesvačilové?

Vyjádřil se k fotkám právě Kolečko?
Vyjádřil se k fotkám právě Kolečko? (Archiv Blesku)

Nové číslo pánského magazínu Playboy, pro který nafotila pikantní erotické snímky Denisa Nesvačilová (31), ještě voní tiskařskou barvou. I přes to by se daly pozitivní ohlasy fanoušků temperamentní zrzky počítat na stovky. Přišla dokonce i reakce od jejího ex.

Když médii prolétla zpráva, že Denisa Nesvačilová poslala provokativně jeden výtisk i Petru Kolečkovi (38), který dokonce vlastnoručně podepsala, mnozí očekávali, že to scénárista nenechá bez odezvy. Té se nakonec Nesvačilová dočkala. V rozhovoru pro Blesk přiznala, že byla vesměs plná slov chvály, nicméně přiznat, že šlo o Kolečka se významně cukala. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

„To nebudeme takhle řešit. Prostě byl to někdo, kdo mi byl před nějakou dobou na nějakou dobu více než milý. A musím říct, že to bylo hezké, že se ozval,“ odpověděla na otázku redakce, kdo z jejích ex obnažené snímky tak ocenil. “Nemáte hlad? Já ano. Pojďme si dát něco k jídlu. Jsme v nádherné restauraci. Je to tady úplně super a mně už trochu kručí v břiše,“ snažila se stočit konverzaci jinam. 

Dokonce popřela i to, že by Kolečkovi výtisk vůbec zasílala. „Nebylo to tak. Jednak si myslím, že to nemám zapotřebí. A pak si myslím, že kdokoli si to chce prohlédnout a mít to doma, tak si to v trafice nebo v obchodě, kde se prodávají časopisy, koupí a má to na památku. Já se přece nebudu někomu vnucovat,“ mlžila.   

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.