Nesvačilová ještě přitvrdila: Tvrdá odveta pro Kolečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nesvačilová ještě přitvrdila: Tvrdá odveta pro Kolečka

Kolečko sklízí, co zasel
Kolečko sklízí, co zasel (archiv Blesku)

A nedá pokoj! Denisa Nesvačilová (31) se patrně rozhodla, že to scénáristovi Petru Kolečkovi (38) pořádně osolí. Nejenže nafotila odvážné snímky pro pánský magazín Playboy, dokonce mu věnovala vydání i s vlastnoručním podpisem. 

„Já jsem si myslela, že si ze mě někdo dělá legraci, když mi ten telefonát přišel. Tam padlo i sprosté slůvko, protože já jsem si nemyslela, že to někdo myslí vážně. Ale když mi to potom začalo docházet, tak jsem si vyžádala schůzku. Neřekla jsem ani ano, ani ne, jen pojďme se sejít osobně. Setkali jsme se s týmem a potom, když mi vedoucí řekl, že tam bude Private Jet a Londýn, tak jsem prakticky neváhala,“ popsala Nesvačilová, co ji vedlo k rozhodnutí obnažit svoje sexy tělo tisícům párů očí pro CNN Prima News. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

Podle informací eXtra.cz měla jedno podepsané číslo adresovat i přímo svému ex, Kolečkovi, který si v dubnu před plánovanou dovolenou  s Denisou v Aténách, odskočil k oltáři, aby řekl „ano" Anetě Vignerové (35). Všechny nitky vedou k tomu, že Kolečko není příznivcem odhalování pro tituly tohoto druhu, ve hře je tedy i možnost, že to Denisa udělala na truc. 

Nesvačilová si nedávno do Kolečka veřejně rýpla i v divadle přímo při představení Už tě mám dost, kde mimo scénář pronesla: „Lindo, nebuď blbá, vždyť se s ním nemáš tak špatně. Podívej, co já musím snášet od Rogera. Nebo od Kolečka“, za což sklidila obrovské ovace publika. 

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
21. 5. 2023 • 21:41

Proč si skoro každá odkopnutá nanynka myslí, že se kdovíjak pomstí svému bývalému, když začne zveřejňovat v bulváru své nahé fotografie? A proč to považuje to za odvetu? Vždyť tím jen dává najevo výši svého IQ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.