Odkopnutá Denisa Nesvačilová: Perverzní sex a pak vražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odkopnutá Denisa Nesvačilová: Perverzní sex a pak vražda!

Denisa Nesvačilová
Denisa Nesvačilová (D. Kolářová)

Scenáristou Petrem Kolečkem (39) zrazená a opuštěná herečka dostala dost problematickou roli. Denisa Nesvačilová (31) hraje v minisérii Půlnoční zpověď mrtvolu. Přesněji zavražděnou. Protože je hysterka a intrikánka, je adeptů na vraha spousta...

Coby pacientka psycholožky v podání Markéty Plánkové (45) hned na počátku nového osmidílného seriálu zemře. 

Nebylo to poprvé

„Mrtvolu jsem nehrála poprvé, tak jsem na to byla připravená,“ popisuje Denisa natáčení. „Není to příjemné, ale když už jste mrtví, je to docela v pohodě. Náročnější bývá to, jak se tou mrtvolou stanete. Je to nepohodlné, nesmíte se hýbat, mrkat. Ty pozice bývají velmi často nepřirozené, strnulé, a tak vás za chvíli bolí záda,“ postěžovala si Nesvačilová.

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou?

Video se připravuje ...

Rány létaly natvrdo

Coby Marianna se přivdala do bohaté rodiny. Alkohol a prachy jí zničily život. Manžela násilníka hraje Igor Orozovič (38). „Igor je fantastický kolega. Měla jsem štěstí, že jsme se hned první den shodli, že raději tu věc bude lepší udělat naplno a méněkrát, i když to obnáší bolest, než abychom něco složitě secvičovali. Opravdu jsme k sobě byli velmi tvrdí, lítaly tam strašné rány. Dokázala jsem v tu chvíli zapomenout na to, že jsem Denisou, a stala se Mariannou,“ vysvětluje herečka. V jednom obraze ji Igor dokonce bije a zároveň se s ní perverzně miluje...

Petra Špindlerová o kolegyni Denise Nesvačilové: Výkyvy v náladách má každý herec

Video se připravuje ...

Past na diváka

Půlnoční zpověď sice Prima odvysílá od 26. dubna týden po čtyřdílné Poslední oběti, ale časově je děj zasazen do doby sedm let před Poslední obětí a vůbec s ní dějově nesouvisí. Teprve nyní se proto divák dozví, jaké prožívali sourozenci v podání Markéty Plánkové a Marka Lambory (27) dětství, proč vyrůstali v dětském domově a co vlastně obnáší jejich osud.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.