Scéna, kterou nikdo nečekal: Pohřeb s fotkou Gondíkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Scéna, kterou nikdo nečekal: Pohřeb s fotkou Gondíkové!

Fotka z pohřbu Gondíkové vyděsila kolegy. Naštěstí šlo pouze o seriál.
Fotka z pohřbu Gondíkové vyděsila kolegy. Naštěstí šlo pouze o seriál.  (archiv Blesku, TV Prima)

Tvrdý herecký oříšek musela rozlousknout Adéla Gondíková (49). V nové krimisérii Poslední oběť, kterou jste mohli vidět poprvé včera večer na Primě, totiž musela její postava tragicky zemřít, a herečka tak zažila i vlastní, naštěstí pouze zinscenovaný pohřeb.

Ve čtyřdílné minisérii ztvárnila roli ambiciózní vědkyně Táni Hrubanové, která hned zkraje seriálu zemře následkem autonehody. „Jak se hraje mrtvola? Nesmíte dýchat, hýbat se, byla jsem přikrytá pytlem a byla vidět jen moje ruka. Tak přesně se hraje. A je to už má druhá,“ přiznala Gondíková se smíchem.

ČERNÝ HUMOR

Její zesnulé postavě museli tvůrci seriálu následně vystrojit také pohřeb. „Mámu mi tam hraje Olga Želenská, což je má velká kamarádka. Když se točil pohřeb, tak mi do naší divadelní komunikační skupiny poslala moji fotku s tím černým páskem, jako že jsem zemřela,“ prozradila Adéla. „Přišlo mi to vtipné, ale ostatní ve skupině se lekli, co to, proboha, je. Víte, my jsme ale hrozně cynické, ze všeho si děláme legraci,“ vysvětlila černý humor mezi ní a principálkou divadelní společnosti Háta.

CO SE STALO?

Adéla Gondíková jako ambiciózní vědkyně pracuje v laboratoři na významném léku – přelomovém objevu pro léčbu onkologických pacientů. Po dlouhém dni míří na domluvenou večeři k výročí svatby s manželem Lukášem Vaculíkem alias Tomášem Hrubanem. Tam už ale nedorazí...

Televize Prima odhalí Poslední oběť

Video se připravuje ...

PARTNEREM BYLA JEN KAMERA

Nevšední ale pro Adélu Gondíkovou nebylo jen natáčení své smrti, ale vůbec celého seriálu. „Bylo to velmi zvláštní natáčení, kde mým partnerem byla jen kamera a za ní David Ployhar. Jsem zvyklá mluvit do kamery, ale když točíte seriál, tak se do ní nekoukáte. Tady byl jen ten David a asi miliarda lidí ve štábu kolem,“ vysvětlila herečka a moderátorka. Krimisérii Poslední oběť můžete sledovat každou středu večer na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.