Manželka Hynka Čermáka: Nahá a zmlácená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Hynka Čermáka: Nahá a zmlácená!

Mladá žena, kterou najdou nahou, znásilněnou a s obrovskými podlitinami. To je černá můra soudních lékařů. I Alexe Karpenka v podání Martina Myšičky.
Mladá žena, kterou najdou nahou, znásilněnou a s obrovskými podlitinami. To je černá můra soudních lékařů. I Alexe Karpenka v podání Martina Myšičky. (Foto archiv ČT)

Z nekonečného seriálu si profesorka Magda z Ulice s radostí na chvíli odskočila ke konkurenci, třebaže ji v nové kriminálce Místo zločinu České Budějovice úplně svlékli. Veronice Čermák Mackové (28), manželce herce Hynka Čermáka (49), ale nahota nevadila.

Objeví se jen v prvních pěti minutách kriminálky a během nich i brutálně zemře. Její postavu servírky Marty Tyrové najdou kriminalisté surově zbitou a znásilněnou v pilinách ve stodole. Režisér Jiří Chlumský (64) nejdřív unesenou dívku pověsil na řetěz v polorozpadlém stavení, pak její zbité a nahé tělo pokryté modřinami obnažil ve scénách se soudním lékařem.

„Kaskadérka mě zastoupila v závěrečné scéně háku, všechny ostatní scény jsem dělala sama,“ prozradila manželka herce Hynka Čermáka (49), která je mu občas i modelkou při focení aktů.

Znělka seriálu Místo zločinu Ostrava

Video se připravuje ...

Zima a adrenalin

„Svlékat jsem se musela, ale když to bylo nebezpečné a hrozilo zranění, tak mě raději zastoupili. Párkrát se dublérka se mnou vyměnila i kvůli hrozné zimě a něco bylo až moc kaskadérského,“ popsala herečka s tím, že bylo zajímavé v maskérně sledovat, jak se tak vážná zranění líčí. „Trvalo to asi dvě hodiny. Ale natáčení mi přišlo skvělý, protože jsem po delší době odešla z ateliérů a byla jsem v terénu. V přírodě. Byla to příjemná změna,“ dodala éterická kráska, která má se svlékáním před kamerou zkušenosti už z nekonečného seriálu Ulice.

Drbárna z ULICE: Nemoci a nevěra obchází Ulici. Kdo byl komu nevěrný?

Video se připravuje ...

Nahota i v Ulici

Loni v březnu si ji fanoušci mohli prohlédnout v rouše Evině, když ji seriálový Ota požádal, aby mu stála modelem pro nový obraz. Ovšem tak brutální záběry tam pochopitelně nebyly. Kdo servírku Martu v Místě zločinu České Budějovice sprovodil ze světa, můžete sledovat už dnes večer od 20:10 na prvním programu České televize.



Přečtěte si
lekno
9. 1. 2023 • 13:25

Když zacinkají penízky, nejen muzika - i svědomí ztichne.. Zmíním dámu, která odmítla požadavek tvůrců filmu a neukázala se nahá při natáčení : Mirka Šafránková v pohádce o malé mořské víle. Odmítla, pak jí museli sehnat neprůsvitnou punčochovou látku tělové barvy. V ní ležela na břehu, kde ji našel princ. Jen 18-letá, ale měla tu odvahu odporovat dospělákům, kteří ji nutili do nahoty.. Málo je dnes podobných osob jako ona. A v bulváru se jim reklama nedělá..
Jak řekl Michael Douglas ve Wallstreet – „Rozhodují peníze, zbytek je konvence“. Platí pro většinu lidí. I proto svět je dnes takový, jaký je..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.