Netradiční Vánoce krásky z Ulice: S manželem se koupe v... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Netradiční Vánoce krásky z Ulice: S manželem se koupe v...

Veronika Čermák Macková s manželem.
Veronika Čermák Macková s manželem. (profimedia.cz)

Herečka Veronika Čermák Macková (27) známá díky roli učitelky Magdy v seriálu Ulice má, podobně jako seriálová postava, ekologické cítění a snaží se zasahovat planetu co nejméně, minimálně co se potravin týče. Proto i během vaření či pečení tradičních vánočních pokrmů sahá po šetrnějších variantách.

Za jednoho z největších strašáků kuchyně bývá v posledních letech označován palmový olej. Tomu se lze i nelze při nákupu vyhnout. Důvod objasnila současná hvězda Ulice, herečka Veronika Macková.

Veronika Čermák Macková: Z Ulice si odskočila prozkoumávat divokou Afriku

Video se připravuje ...

„Spousta lidí si myslí, že palmový olej nekonzumují, ale neuvědomují si jeho obsah třeba v tucích a v másle. To ho sice přímo neobsahuje, jenže krávy jsou kvůli vysoké produkci mléka krmeny granulemi, ve kterých se nachází,“ vysvětlila herečka webu Super.cz. S blížícími se svátky, počínaje Mikulášem, se ale tento produkt v domácnostech vyskytuje ve velkém množství. Je totiž součástí mnoha sladkostí, které děti v proutěném koši dostávají.

Herečka spolu s manželem Hynkem Čermákem (48) také není velkým zastáncem vánočního cukroví. Doma se tak objevuje pouze kvůli dětem charismatického herce. Na druhou stranu si během štědrovečerní večeře ani jeden neodepře bramborový salát, jehož jsou oba milovníci. Tradiční vánoční zvyky ale u nich doma ve velkém dodržovány nejsou. Vytvořili si totiž vlastní.

Tento týden v Ulici: Bedřichova léčba impotence nevěrou a Magdy rozchod

Video se připravuje ...

„Vánoční čas chceme trávit v přírodě, chystáme se do lomu, kde dáme koupačku,“ prozradila herečka výše zmíněnému webu. Tradici otužování se rozhodli dodržovat od minulého roku. Aby bylo otužování ještě více dobrodružné, ideálně by k tomu měl napadnout sníh a mělo by pořádně mrznout. Vánoce na sněhu tak u Čermáků nabývají úplně jiného významu: „Koupali jsme se venku, vysekávali díru v ledu. Takže ano, pokud nasněží a bude mrznout, tak Vánoce prožijeme v ledu,“ dodala s úsměvem Veronika.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.