Zmrtvýchvstání Blanarovičové: Herečka hlásí návrat do ULICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zmrtvýchvstání Blanarovičové: Herečka hlásí návrat do ULICE!

Yvetta jako Zdenka v Ulici
Yvetta jako Zdenka v Ulici  (tv nova)

Z nekonečného seriálu odešla herečka Yvetta Blanarovičová (59) před dvěma roky a přesto má na seriálový děj stále vliv. Když se naskytla příležitost znovu se v Ulici objevit, neváhala se jí chopit.

Dva roky uplynuly od smutného odchodu postavy Zdenky, která trpěla Alzheimerovou chorobou a rozhodla se ukončit život asistovanou sebevraždou. S předčasným úmrtím své maminky se Magda v podání Veroniky Čermák Mackové (28) dosud těžko smiřuje. Do děje každopádně zasáhne dopis na rozloučenou, díky němuž se Yvetta Blanarovičová mohla opět objevit na placu.

„Je to zvláštní pocit se sem vrátit. Není to první seriál, který bych natočila, ale přesto mám k Ulici unikátní pouto. Částečně je to dáno Zdenčiným osudem, částečně kolegy a lidmi, kteří za Ulicí stojí. Všechno, co jsme tady během těch tří let společně zažili, se mi dostalo hluboce pod kůži. Takže návrat je krásný a dojemný,“  cituje herečku server Super.cz.  Postava Zdenky Yvettě přirostla k srdci vzhledem k jejímu osudu, který se nakonec rozhodla vzít do vlastních rukou.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...

„Nejprve fatální diagnóza Alzheimerovy choroby a později zásadní rozhodnutí přistoupit k asistované sebevraždě. Tak se moje postava rozhodla ukončit svůj život, a samozřejmě tím zásadně ovlivnila i životy svých nejbližších, zejména dcery Magdy,“ vysvětlila Blanarovičová, která se pochopitelně nevrací natrvalo, o to dojemnější ale její návrat bude.

Veronika Čermák Macková: Z Ulice si odskočila prozkoumávat divokou Afriku

Video se připravuje ...

 „Zdenka se vrací prostřednictvím dopisu, který napsala před lety. Měl být předán přesně po třech letech, kdy Zdenka předpokládá, že už by Magdina bolest ze ztráty maminky mohla být slabší. Dopis nakonec přichází právě ve chvíli, kdy Magda stojí na důležité životní křižovatce,“ odkryla část Magdiny příběhové linky Yvetta Blanarovičová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.