Trpká realita Vánoc u Slováčka: Nebude to tak veselé, varuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trpká realita Vánoc u Slováčka: Nebude to tak veselé, varuje

Felix Slováček má Holter
Felix Slováček má Holter (Foto: Martin Hykl)

Malou rodinu hudebník Felix Slováček (78) rozhodně nemá, a když se k ní připočte ještě bývalá přítelkyně Lucie Gelemová (38), s níž udržuje přátelský vztah i po rozchodu, vypadá to na finančně náročné Vánoce. Jak se těší na ty letošní?

I dva roky před osmdesátkou je Felixův pracovní diář tak plný, že by mu mohli závidět mnohem mladší kolegové. Jenomže v předvánočním čase, kdy je nejlepší nakupovat pod stromeček a nenechávat nic na poslední chvíli, se taková pracovní zaneprázdněnost nemusí vůbec vyplatit! „Já bych vánoční dárky rád už řešil, ale jsem ve studiu, točím novou desku a nemám na to čas. Vždycky doufám, že to nebudu řešit kolem 20. prosince, ale většinou to tak dopadne,“ přiznal Slováček webu ŽivotvČesku.cz.

Výhody e-shopů, u nichž se člověk nezapotí a vše pořídí z pohodlí domova, Felix nevyužívá. Je zastáncem tradic, nakupovat se podle něj má v obchodě, kdy si člověk může zboží pořádně prohlédnout, nikoli trnout v obavách, zda to objednané po internetu přijde tak, jak je prezentováno.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Nikdy v životě jsem nekoupil nic přes internet a ani nekoupím. Jsem takový staromilec, který dojde do obchodu, všechno si chci prohlédnout, všechno vezmu do ruky, všechno vyzkouším, já přes ty online shopy nakupovat neumím,“ vysvětlil Felix.

I hudebník stále bere v potaz covidovou krizi, kvůli níž bude i letnošní vánoční atmosféra poněkud mdlá. Stejně tak si Felix musí více hlídat své příjmy, které se mohou opět ztenčit, tím spíše, pohybuje-li se člověk v hudebním průmyslu. „Je covidová krize, nevydělává se tak, jak se vydělávalo, tak to nebude tak veselé. Musí se šetřit všeobecně. Možná nadělím k Vánocům nějaký zájezd k moři, který využijeme později,“ dodal Felix Slováček.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.