Vánoční stromky slavných: Kdo ho má nejhezčí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vánoční stromky slavných: Kdo ho má nejhezčí?

Nikol je rozverná.
Nikol je rozverná. (Foto Instagram.com, ara)

Už za dva dny přijde Ježíšek! K někomu ale může dorazit klidně již dnes, protože už mají nazdobené vánoční stromečky. Mahuleně Bočanové (54) jako každý rok jeden nestačí, Dagmar Havlová (68) se pod tím svým zase ztrácí a Sabina Laurinová (49) to pojala nejoriginálnějším způsobem! Inu, posuďte sami, kdo má letos ten »NEJ« stromek...

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (68)
NEJvětší

Pomyslnou cenu za největší vánoční stromek rozhodně získává bývalá první dáma. Během zdobení musela několikrát vystoupat na štafle nebo si pozvat hodně vysokého pomocníka. „Hledej nejhezčí vánoční ozdobu!“ napsala herečka ke snímku se stromkem, který se nevešel ani na fotku.

Havlová během zdobení musela vystoupat na štafle.

Herečka Dana Morávková (50)
NEJkrásnější

Elegantní, jednoduchý, přesto krásný. S citem sobě vlastním nazdobila herečka vánoční stromek a pochlubila se i adventním věncem, jehož barva mašle dokonale ladí s ozdobami. „Nepřeplácaný, decentní, prostě top,“ opakovalo se v komentářích na adresu šikovných ručiček oblíbené doktorky Suché z Ordinace v růžové zahradě.

Morávková s citem sobě vlastním nazdobila stromek.

Dagmar Havlová v roli budoucí tchýně Táni Pauhofové. Tvůrci filmu Šťastný nový rok 2 představují novou ukázku z filmu

Video se připravuje ...

Herečka Sabina Laurinová (49)
NEJživější

Pokud nestíháte nakoupit do Štědrého dne stromek, nevěste hlavu! Stačí blýskavé šaty, blikající světýlka a můžete být stejně jako herečka ozdobou obývacího pokoje. „Prý vypadám jako vánoční stromeček,“ pobavila Laurinová všechny a mnozí z fanoušků by podlesvých slov už nepotřebovali žádný jiný. Sabina do každé rodiny...

Sabina překvapila.

Modelka Nikol Švantnerová (29)
NEJhravější

Tak trochu v americkém stylu nafotila modelka rozverné vánoční snímky. Do minimercedesu pro děti se nasoukala v saténovém pyžamu, na jehlách a nechala nahlédnout i na červenou podprsenku. „Santa přichází, vánoční čas,“ pomrkávala laškovně královna krásy z roku 2015.

Nikol je rozverná.

Zpěvačka Tereza Kerndlová (35)
NEJsladěnější

Vánoční svátky bude nejspíš trávit ve své rodné vlasti. Zpěvačka sice převážnou část roku žije s manželem René Mayerem (51) ve španělské Esteponě, kde koupili luxusní vilu. Avšak české Vánoce jsou rozhodně lepší, než nazdobená palma. „Vánoce v procesu,“ napsala Tereza k fotce, kde čepici, vlněný svetr a kozačky sladila s ozdobami na stromečku.

Jako vždy se Tereza sladila s okolím.

Herečka Mahulena Bočanová (54)
NEJpočetnější

Vánočními stromečky je přímo posedlá. První měla nazdobený už v půlce listopadu. „Ten je, co? Letos první. Tenhle je malej, ale šikovnej,“ chlubila se herečka. Poté následovalo zdobení většího uvnitř domu a samozřejmě nezapomněla ani na venkovní osvětlený jehličnan. „Rekord stromků u nás doma je sedm,“ prozradila Mahulena se smíchem.

Jeden ze tří stromečků Bočanové.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Sexbomba Barbora Mottlová (35)
NEJsmyslnější

Jako každý rok nenechala nic náhodě a potěšila nejedno pánské oko žhavými vánočními snímky. Své výstavní křivky zahalila letos Bára do flitrovaných šatů, které na jejím těle držely snad jen silou vůle, takže nazdobeného stromečku si nikdo téměř nevšiml. Přesto bude letošní Vánoce trávit opět sama. „Ne ne, žádný muž po mém boku není. Mám jen kamarády,“ odpovídá sexbomba s potutelným úsměvem.

Pózování u stromečku jí šlo na jedničku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.