Zvrat v soukromí Korantenga: Jde o rozhodnutí dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat v soukromí Korantenga: Jde o rozhodnutí dětí!

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (TV Nova)

Říká se, že Vánoce by měly být svátky klidu a pohody, a moderátor Rey Koranteng (47) se tím bezpochyby řídí. Dodržuje rodinné tradice, svátky slaví s početnou rodinou, a dokonce se ani nestresuje při nakupování dárků. Sympatický moderátor je tak důkazem, že předvánočnímu stresu se mohou lidé vyhnout!

Veterán mezi moderátory televize Nova je zastáncem klidného prožití vánočních svátků bez jakéhokoli shonu. Každoročně dodržuje tradice, které jsou především o rodině a zážitcích s ní spojených. „Vánoce budu trávit jako každý rok. Je to pro nás tradice. Budeme s rodinou. Přiletí má nejstarší dcera a přijede moje maminka. Budeme u nás doma. S dětmi půjdeme bez manželky babičce a dědovi na hřbitov. Pak půjdeme do Ďáblického háje na hvězdárnu. Manželka mezitím bude připravovat večeři a poté se sejdeme u vánočního stromečku,“ prozradil magazínu Sedmička své plány na Vánoce Rey Koranteng.

I když patří mezi moderátorskou elitu, své vydělané peníze nepotřebuje proměňovat v drahé dary, což platí i pro zbytek jeho rodiny. Během Vánoc, ale i mimo ně, jsou pro všechny nejpodstatnější zážitky, které jsou věčné. Nadílka pod stromečkem tak letos bude skromná. Ne vždycky tomu ale tak bylo. „Rozhodnutí mít málo dárků je u nás nové a paradoxně s ním přišly děti. Moje šestiletá dcera totiž řekla, že si přeje vonnou svíčku a že nic jiného nechce. Samozřejmě nezůstane jen u vonné svíčky a dostane ještě něco jiného, ale je to pěkné," dojal se moderátor.

Přesto slovo „štědrý“ nabývá v rodině Korantenga výjimečného významu. „Jde nám hlavně o zážitky. My hodně prožíváme už celý advent a Štědrý večer je pro nás takovým jeho vyvrcholením,“ vysvětlil charismatický moderátor.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

Stejný přístup volí i jeho dcery, které se v případě Vánoc evidentně ››potatily‹‹. „Mají to tak všechny. Vždy byly skromné. My jsme velká rodina, takže to občas vypadalo, že to s dárky přeháníme, ovšem vždy jsme byli střídmí. Je to zvláštní a samotného mě to šokovalo. Ony jsou tak ale nastavené. Kolikrát jsem byl v minulosti s tou nejstarší třeba v hračkářství a ptal se jí, co by chtěla. A ona se tak rozhlédla a nakonec řekla, že si tam nic nevybere. Takže dobrý, musím to zaklepat. Doufám, že to takhle budou mít i vnoučata,“ dodává s úsměvem Rey Koranteng.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
11. 12. 2021 • 15:34

typicky mužský názor. já se s dětmi vytratím, aby manželka mohla vše udělat. a co kdyby manžel a potažmo i děti přidali ruku k dílu? Já doma mámě pomáhala od 9 let. Nevím jak malé děti má?

hejhej
10. 12. 2021 • 09:45

Také jsme to tak doma měli. S otcem jsme šli ven, aby maminka mohla- a hlavně chtěla v klidu připravit slavnostní štědrovečerní večeři.

AHel
9. 12. 2021 • 14:42

Hlavně že manželka bude makat jak barevná....to je pohled na pohodu z pohledu chlapa, fakt výborný!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.