Koranteng šel s pravdou ven: Proč nezačal randit s Borhyovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Koranteng šel s pravdou ven: Proč nezačal randit s Borhyovou!

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (TV Nova)

Televizní dvojice Lucie Borhyová (43) a Rey Koranteng (46) už 22 let bez sebe nedá za moderátorským pultem ani ránu. Mnozí diváci Televizních novin myslí, že tvoří pár i ve skutečnosti.

„Vždycky jsem dala na to, že jsem Beran a Rey je Lev. On na znamení moc není, ale říkal, že prý Lvovi a Beranovi to může klapat po pracovní stránce, a měl pravdu. Myslím si, že v soukromí by nám to spolu asi neklapalo,“ řekla Borhyová Českému rozhlasu. „V soukromí bychom se asi zabili,“ má jasno Koranteng. „Nám to samozřejmě nikdo nevěří, ale člověk už vycítí, jakou má ten druhý náladu, a buď se stáhne, nebo je naopak komunikativnější,“ prozradil Rey, jak předchází zbytečným konfliktům.

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video se připravuje ...

Načež Lucie přiznala, že se za celých 22 let ani jednou nepohádali. „Spousta lidí si myslí, že jsme partneři, což si dokonce myslela i jedna produkce, která neustále posílala naše pracovní smlouvy na jednu adresu,“ prozradil moderátor. „Je pravda, že si hodně lidí myslí, že spolu žijeme, protože když pro mě přijede taxík, čeká, že ještě vyjde z domu i Rey. Říkám: Ne, pro Reye jedeme. Nebo naopak,“ přiznala Borhyová, která bydlí v blízkosti svého kolegy.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
19. 6. 2021 • 09:23

Je faktem, že jsou spolu za ty léta ve zprávách tzv. sehraní....kdo posuzuje vizáš a nikoliv projev má asi s nimi problém, ale TV noviny jsou o tom zdělit předepsané zprávy, nikoliv o vizáži

-bello-
18. 6. 2021 • 21:47

Hm, berou královský platy a ještě je sváží taxi séééélebrity z Novy.
Ten článek (skoro celý ) tady už byl.a já k němu řekla, že kdo se stahuje je Korantgen , protože ona je to užvaněná sebestředná blbka !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.