Borhyová už to nedala! Zásah ochranky v televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová už to nedala! Zásah ochranky v televizi

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (instagram.com)

Patří mezi nejoblíbenější i nejpůvabnější tváře televize Nova. Z toho důvodu má Lucie Borhyová (42) i řadu ctitelů. Jenže jeden z nich hnal svoji náklonnost až do extrému. Z toho důvodu musela moderátorka zalarmovat pomoc.

Z jednoho ctitele se vyklubal fanatik a jeho horlivé snahy být moderátorce na blízku hraničily už se stalkingem. „To se stalo už před lety. Jeden fanoušek za mnou pořád jezdil na Novu. Každý den, kdy jsem vysílala, na mě někde čekal. Hledala jsem cesty, abych se mu mohla vyhnout. Nakonec musela zakročit ochranka,“ zavzpomínala pro magazín Sedmička na jeden velmi nepříjemný zážitek Lucie Borhyová.

Překvapivě má ale zkušenost i s diváky, kteří na ni v zásadě nereagují. „Mám milé fanoušky, i ty dotěrnější. Na sociální sítích se najde všechno,“ dodala.

Stalking zažil v dětství i herec Braňo Holiček:

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirek Vait
12. 8. 2022 • 20:04

nevím proč Borhyovou ještě nechavaj moderovat zpravy její knapaní odradí spoustu lídí ma uječeny hlas díky jejímu kvičení a koulení oči radeji divaci přepnou na jiny kanal vypada jako zombi a není to jen muj nazor je to na zamyslení a vymenu Borhyove

-bello-
27. 11. 2020 • 11:41

Blbka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.