Po Ordinaci potopa? Nový projekt Novy konkurence nepochopila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po Ordinaci potopa? Nový projekt Novy konkurence nepochopila

Ordinaci v růžové zahradě 2 má nahradit rovněž nemocniční seriál. Jenže podobný má už Prima.
Ordinaci v růžové zahradě 2 má nahradit rovněž nemocniční seriál. Jenže podobný má už Prima. (TV Nova, archiv)

Když oznámila první komerční televize v Ćesku konec seriálové stálice, přidala krátce poté informaci, co má oblíbenou Ordinaci v růžové zahradě nahradit. Také nový projekt má být z nemocničního prostředí, jenže se má točit tentokrát kolem sestřiček. Háček je v tom, že podobný seriál má i Prima a už jej nějaký ten pátek vysílá. Jaký to má tedy smysl?

Po stejné odpovědi se nejspíš pídí i televizní stanice Prima. Podle webu eXtra.cz totiž vážně nechápe, proč se konkurenční televize pouští téměř do toho samého, co už si u nich diváci oblíbili pod názvem Sestřičky. „Na Primě se o projektu ví už několik měsíců, už v létě dělali castingy a už i točí. Chápeme tady, že po nástupu našeho seriálu Slunečná jim spadla sledovanost, a na Nově byli zvyklí léta vítězit, tak je to mohlo mrzet, a proto zkouší hnout s programem. Ale dávat nový seriál se stejným tématem jako je náš Sestřičky (Modrý kód)? To nedává moc smysl a je to docela risk,“ řekly eXtra.cz zdroje z Primy.

Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka!

Video se připravuje ...

Navíc nemá Nova možnost projekt poutat ani podobným názvem. „Televize Prima vysílá seriál Sestřičky Modrý kód již od 29. srpna letošního roku a je na poli soutěže v oblasti televizního vysílání chráněn dle českých zákonů,“ říká marketinový ředitel TV Prima Aleš Pýcha.

Tak snad konkurenční soukromá televizní stanice dobře ví, co dělá. Aby z nové naděje nebyl nakonec jeden velký malér.

Korona přepisuje scénář seriálu Sestřičky: Proč z něj zmizel Štěpnička?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.