Basiková (57) neustála tlak! Důvody, proč se sesypala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Basiková tlak neustála! Důvody, proč se sesypala...

Bára v slzách ...
Bára v slzách ... (TV Nova)

Výherní šek na 150 tisíc si z finále Tváře odnesla Jitka Čvančarová (42). V slzavé údolí ale díl proměnila »bramborová« Bára Basiková (57). Ne že by ji mrzelo, že nevyhrála. Ale nezvládla konec projektu! Štáb jí věnoval hodně zvláštní dárek.

Brečela už kvůli koronaviru

Plakala i kvůli Modlitbě pro Martu od Marty Kubišové (78), kterou musela zpívat. A kapesníky potřebovala i poslední 12. epizodu. Jak jinak... „Jsem dojatá. Už zase. To fakt není plánovaný. Bylo to něco mimořádného, co jsem ještě nikdy nezažila, a jsem strašně ráda, že jsem do toho šla a zažila jsem úžasný věci a nádherný kamarádství,“ štkala u soutěžního výtahu a moderátor Vladimír Polívka (31) jí zase musel shánět kapesníky na utírání slz.

Postranní úmysly

Zpěvačce totiž vládní opatření kvůli koronaviru stoply veškerou práci, a tak po konci show zůstane zjevně doma v nečinnosti a sama. „Chtěla jsem, aby to nikdy neskončilo. Jsem ráda, že jsem tu poznala krásná přátelství, i nějaká slzička ukápla. Původně jsem sem šla, že bych tu mohla někoho ze štábu sbalit, ale to nějak nevyšlo, ale přátelství je někdy víc než láska,“ řekla otevřeně Bára, která skončila na nepopulárním čtvrtém místě a momentálně je bez partnera. Ona sama nákazu covidem-19 prodělala, její radikální stanovisko to ale v ničem nezměnilo.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...

Bez peněz?!

„Ať‘ už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do pr*ele,“ rozčílila se před časem na sociální síti zpěvačka a přiznala, že je bez peněz a musely jí půjčit i dcery. V závěrečném sestřihu ze zákulisí se tak ze srandy obořila i na Eriku Stárkovou (36), která do kamery vtipkovala, že má práci. „Drž hubu. Kecá, práci nemá. Jako všichni,“ smála se drsně zpěvačka, která všechny v zákulisí bavila svérázným smyslem pro humoc. Výhru si nakonec odnesla Čvančarová po odzpívání hitu do Susan Boyleové (59).

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Havran
2. 3. 2021 • 05:28

Jak se ti to čte, Baruško?

jajas
25. 11. 2020 • 18:38

Té bábě se prostě najednou splašily hormony a jak už tady někdo psal, měla by se léčit. Nemluvě o tom, že v hlavě to taky nemá v pořádku. Je zlá a útočná, když si vzpomenu na Stárkovou, která prohlásila, že práci má, tak zařvala "Drž hubu. Kecá, práci nemá....!" Tak to už o něčem toxickém svědčí, to už legrace není. Měla by odjet k moři.....

jity
24. 11. 2020 • 13:14

Jak tady čtu diskuzi, tak vidím, že Basiková se " těší oblibě". Fuj baba sprostá a ještě ostatní uráží.

reiner
24. 11. 2020 • 11:47

Ona se diví, že jí to s muži nevychází - vždytˇ neumí ani uvařit a jenom rozhazuje. Jak si vůbec mohla myslet, že by ze štábu někoho urvala. Jsou tam většinou mladší a ona už je opravdu za zenitem. Adˇ se nediví, že jí lidé nemusí. Kdyby blbě nežvanila, nikdo by si na ni určitě ani nevzdechl....!! Jak se všichni rozněžnˇují nad Modlidbou - Kubiška už rajzuje jenom s tímhle kouskem a hlavně většina z nich ten mír co má zůstávat s touto krajinou ruší s příznivci michprdů ....

stoura
24. 11. 2020 • 06:39

Sice za to nemůže, ale to je strašidlo na malé děti!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.