Dieta Basikové! K večeru jsem se kroutila hladem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dieta Basikové! K večeru jsem se kroutila hladem

Bára Basiková
Bára Basiková (profimedia, red)

Zpěvačka je aktuálně nejvíc vidění v show Tvoje tvář má známý hlas. Než se ale začalo s natáčením, dala si Bára Basiková (56) závazek, že zhubne. Kamera zkrátka plnějším tvarům nelichotí a ona se chtěla cítit dobře. Proto následovala osvědčenou metodu slavných kolegyň, jak se svěřila v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

„Od začátku roku jsem věděla, že půjdu do Tváře, tak jsem si říkala, že je nutné se na to připravit. Protože obrazovka opravdu rozšiřuje. Nejprve jsem se začala jenom víc hýbat a pak jsem se někde dočetla o přerušovaném půstu. Jí se po malých porcích v podstatě cokoliv, ale maximálně do pěti hodin odpoledne. Další jídlo můžete až následující den. Tak jsem na něj najela a všichni mi říkají, že jsem hodně zhubla. Myslím si to taky, protože některé oblečení je mi fakt velké, ale kolik jsem shodila, říct nedokážu, protože se nevážím,“ uvedla Basiková s tím, že jí metoda, se kterou začala Monika Absolonová, velmi vyhovuje.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...

Klasické diety po osobních zkušenostech už zavrhuje. „Podle mě je lepší od pěti nejíst než mít některé věci zakázané. Já mám ráda všechno. Někdy si dám i chleba se salámem nebo dort. Kdybych sladké vůbec nesměla, nevydržela bych to. Samozřejmě ze začátku to bylo těžké, k večeru jsem se kroutila hladem a chutěmi, ale dá se to překonat,“ dodává přesvědčivě.

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
13. 11. 2020 • 21:10

Zajímavé, že je stále v česku. Vykřikovala kolem sebe, že odcestuje.....Musí zůstat, chystá se do důchodu ? Vypadá v Tv uboze ,svými slovními výroky Je nesympatická, tuctová zpěvačka. .

travina
13. 11. 2020 • 17:33

Dejte už s tou Basikovou pokoj, kdo se má na ni dívat?

zadnice
13. 11. 2020 • 14:48

Zbytečné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.