Zhroucená Basiková: Hysterický pláč ve Tváři! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zhroucená Basiková: Hysterický pláč ve Tváři! Co se stalo?

Basiková propukla v nekontrolovatelný pláč.
Basiková propukla v nekontrolovatelný pláč. (Foto archiv TV Nova)

Nejdřív nadávala a nešetřila vulgarismy, teď je Báře Basikové (57) do pláče. Když se po prodělaném covidu a karanténě vrátila do show Tvoje tvář má známý hlas, během povídání s Vladimírem Polívkou (31) u soutěžního výtahu se zhroutila. Brečela a nemohla to zastavit.

Patří mezi nejzarytější odpůrce roušek a vládních nařízeních. „Nemoce a smrt jsou součásti našeho života, do pr*ele! Byly, jsou a budou, a my to nezměníme,“ říkala drsně a pár dní nato sama nemoc prodělala. „Měla jsem jen lehký průběh. Rýmu, ztrátu čichu, chuti, naštěstí ne sluchu,” prozradila Bára v osmé epizodě. Vůbec jí ale nebylo do smíchu. Rozhovor s moderátorem o momentální situaci v České republice ji rozplakal.

„Jsem smutná. Celkově z té situace, každý den mi někdo volá, že přišel o práci nebo dostal výpověď,” přiznala uplakaná Basiková Polívkovi. „Strašně jsem se sem těšila po té karanténě, všichni jste mi chyběli,” dodala a Vladimír jí musel pohotově shánět kapesník. Další díl Tváře sledujte dnes večer od 20:20 hod. na Nově.

Basiková je zamilovaná až po uši: Z Prahy se ale kvůli své lásce stěhovat nebude

Video se připravuje ...

Další slzy pro Gotta

Polívka se pokusil zachránit situaci stočením tématu na číslo, které si Basiková vytočila na soutěžní ruletě. Jenže bavit se o Karlu Gottovi (+80) a písničce Lady Carneval zpěvačce moc nepomohlo. „To je další dojemné téma, měla jsem tu čest díky své profesi se s ním mockrát setkat a zazpívat si s ním. Potvrdí to každý můj kolega, že to byl fantastický člověk. Milý, slušný, skromný, byla s ním sranda, byl nesmírně sečtělej a vzdělanej, dalo se s ním bavit o čemkoli,” svěřila se a měla znovu slzy na krajíčku. „Vždycky když měl velké kulatiny, tak jsme mu šli gratulovat, zpívali jsme jeho písně a on si to vždycky vychutnával. Každého pochválil, protože byl strašně přející a každýmu fandil,” dodala.

Na plac jen s negativním testem!

Nad natáčením dalších dílů Tváře se stahovaly mraky. Herečka Erika Stárková (36) v ateliérech kvůli covidu zkolabovala a všichni museli z bezpečnostních důvodů do povinné karantény. Díky negativním testům se teď ale může točit dál, ale za velmi tvrdých podmínek. „Zavedli jsme na natáčení Tváře skutečně přísná opatření. Testujeme nepřetržitě. Do studia bez negativního testu nikdo nemůže. Měli jsme 14denní pauzu a čekali na uzdravení Eriky Stárkové a Báry Basikové. Nosíme respirátory, hlídáme teplotu i zdravotní stav každého z nás. Prostory jsou oddělené, nepřetržitě dezinfikujeme všechno a všechny. Jsme k sobě hlavně ohleduplní a disciplinovaní,“ řekla deníku Aha! kreativní producentka Simona Matásková.

Info o celebritách bojujících s covidem najdete v tištěné verzi Aha! 24.10.2020

TVOJE TVÁŘ: Bára Basiková neudržela slzy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eremita
25. 10. 2020 • 22:57

Už by se sebou konečně něco měla dělat, než skončí jako těžkej magor. To není o zjevu, to je o hlavě....

janakveton
25. 10. 2020 • 19:15

Mě její slzy teda nedojmou!!

aveneta
25. 10. 2020 • 08:19

Basiková prostě lidem nedává pozitivum....tím, že se jí nevydařil zrovna život 3 kráte rozvedená a mraky milenců, tak se snaží prosadit jiným zpúsobem do všeho se montuje a plezíruje své názory v médiích...prostě kdo umí, ten umí a kdo je průměrný ve svém oboru, tak se "***" do politiky a médií.

ivanak
24. 10. 2020 • 20:22

Je k politování..když někdo ještě skoro v šedesáti nedostal rozum...no stárnutí je pouze pro odvážné a jestli si Basiková myslí,že ji to mine,mílí se..už je stará...a nikdo vám to Báro nevezme..

krllo
24. 10. 2020 • 17:49

Je to prostě kráva

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.