Děs Černocké (70)! Dřímat v těle může cokoli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Děs Černocké (70)! Dřímat v těle může cokoli

Petra Černocká a její nové štěňátko, jezevčík jménem Kačenka
Petra Černocká a její nové štěňátko, jezevčík jménem Kačenka (Profimedia, facebook)

S druhou koronavirovou vlnou se zpěvačka a herečka vypořádává podstatně hůř než s vlnou jarní. Ačkoli na svůj věk vypadá fantasticky, bojí se o sebe a své kolegy vrstevníky.

„Řada mých kamarádů byla a je nemocná, někteří mají horší průběh a já už jsem také v rizikové skupině. I když se zdá, že mi nic není, dřímat v těle může cokoli," prozradila zpěvačka webu Super.cz. Strach má filmová Saxana i o své nejbližší.

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video se připravuje ...

Co jí pomáhá odreagovávat, je její nový čtyřnohý mazlíček. Jezevčíka si pořídli s manželem rok po smrti předchozího pejska. Přeci se ale našel někdo, kdo nového člena rodiny nevítá s otevřenou náručí. "Jen náš starý kocour se s tím nemůže vypořádat, už zapomněl, že s ním nějaký pes sdílel domácnost. Doufám, že je dokážu sblížit a jednou si spolu lehnou i do stejného pelíšku," svěřila se Petra.

Jinak má ale zpěvačka pocit, jako by se zastavil čas. Zatímco na jaře se dokázala zaměstnat malováním, nyní ji tato aktivita nechává chladnou. Říkám si, že v tomhle bezčasí je jedno, kdy a co udělám," tvrdí Petra. Výjimku udělala v rámci charitativní dražby organizace RegiBase pečující o vojenské veterány, pro kterou namalovala na plátno svůj velký první obraz. Jako symbol veteránů na něm zvěčnila vlčí máky.

Pilarovou pohřbí ke Gottovi! A nová kniha o Bohdalové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.