Totální tragédie Kubišové! PROBLÉM ODHALIL ZÁCHOD | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Totální tragédie Kubišové! PROBLÉM ODHALIL ZÁCHOD

Osmasedmdesátiletá zpěvačka trpí ztrátou čichu a předpokládá, že jde o covidovou infekci. Přišla na to kvůli kočce a jejímu WC!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mejlika
16. 11. 2020 07:39

Vzkaz pro všechny normální lidi! Vykašlete se na psaní -belle-, diskuze s nemocným člověkem nemá cenu! Občas se prostě na diskuzích nějaký psychický člověk drží delší dobu, ale až ji zase zavřou někde na léčení, tak bude chvíli klid. Bella prostě všechno zná, všude byla a u každého bydlela doma!!!!!!!! V hlavě to má bohužel otočené a slušné lidi pomlouvá, spodiny se ale drží ... viz Dominika G., atd

Ewwa
15. 11. 2020 20:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
15. 11. 2020 19:48

to: manunu
diskutovat se mnou vůbec nemusíte.
Ale pokud ano, pak vědomostně to musíte dát. Vy sem dáváte svoje dohady a to já mám brát ? Proč jako ?!
A ještě něco: když dochází argumenty, pak jsou lidi jako Vy, schovávající se za že ... " ostatní taky "
Víte co ? pochlapte se a mluvte výhradně za sebe!
Vám nevadí smrad cigaret, Vám nevadí smrad kočičího záchodu v bytě ,Vy obdivujete Kubišovou a Vy (přiznejte si to ) nemáte páru, jak je to s čichem u kuřáků a jak vzniká a co je to alergie .Ani jedno s vámi JÁ nesdílím a natolik si věřím, že se neschovávám za že "ostatní taky "
A madam, jestli chcete říct, že v diskuzích jste hrdinka a kdo to nedává s Vámi má mindráky, tak jo, myslete si co chcete.

manunu
15. 11. 2020 08:07

to: -bello- Diskuse s vámi nemá cenu, je to ztráta času. Melte si tady dál svoje nesmysly, lidé nejsou hloupí. Je zajímavé, že máte strach abych "nezblbla" další lidi. Vy jste člověk , který má problémy a léčíte si své mindráky na diskusích v bulváru. Nejsem první, která vám to píšu, jste tady známá firma, někteří diskutující vás úplně ignorují. Asi to také udělám, protože nejste schopna diskutovat. A víte proč? Máte v srdci plno nenávisti a zloby , může vás pouze omlouvat váš psychický stav. Vaše příspěvky mají jeden cíl, dotyčné lidi urážet, špinit, napadat, šířit pomluvy. Diskuse by neměla být anonymní, ale každý hezky pod svým jménem. To by tady ubylo hrdinů.

-bello-
14. 11. 2020 22:49

to:manunu
jsem ráda, že se .. "ohledně alergií se mnou nebudete bavit", fakt jsem ráda, protože byste tady zblbla plno lidí.
Co se týče rotvajlerů a jak moc jsou oblíbení nevím. Na 100 venku venčících se psů v Praze vidím tak 1 rotvajlera, takže tak horký to nebude!
A není tak úplně jedno, jak velkej pes se na gauči válí, protože přímo úměrně své velikosti ztrácí chlupy a některej i sliny .
Víte co ?
Alergiím nerozumíte, pletete to dohromady s odolností , milujete pí. Kubišovou a vůbec vám nevadí, když vám do bytu někdo čudí.
Mně to naopak vadí, a to velice!!
A ještě něco: zvířata si lidi pořizují většinou z lásky. To chápe každý a je to jev normální. Když si ale ta osamělá žena pí. Kubišová pořizuje zvěřinec, něco jí chybí.
Co se týče její ztráty čichu, pak se radši zeptejte toho svého muže "lékaře." Docela jistě Vám potvrdí, že ztráta čichu ( kromě Covid 19 ) není daná stářím, tedy věkem, jak uvádíte!!!, nýbrž hulením! Ano, silní kuřáci to prostě tak mají a Kubišová jistě už dlouho, ne ze dne na den čich ztrácí.
Než tady zblbnete nevědomé lidi, radši si ověřte.Ani na vteřinu nemyslím, že váš muž je lékař,promiňte, to by diskuze s Vámi byla o něčem jiném.!
O peníze já se vůbec nestarám, takže je mi jedno kolik stojí Váš york, anebo chrt.Já jen, že Kubišová pořád skuhrá, ale zdá se není na tom zle!

starypes
14. 11. 2020 11:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
14. 11. 2020 07:56

to: -bello- Myslím, že je úplně jedno jak velký pes se na sedačce" válí" Mimochodem azavak není zase až tak nedostupný, můj bratranec ho také má. V současné době stojí kolem 70 000 Kč. I "york" nás stál dost tučnou sumu. To samé rotvajler také je to drahý pes a přesto je u lidí oblíbený. Jakého má kdo psa, tak do toho opravdu nikomu nic není. Je jasné, že vy tady píšete s jedním cílem, špinit paní Kubišovou. Když člověk čte vaše příspěvky pod jinými články, tak na dotyčných také nenecháte nit suchou. "Zastáváte" se pouze D. Gottové. Ohledně alergií se s vámi vůbec nebudu bavit. Soužití zvířat a dětí od útlého věku prospívá jak z psychologického hlediska tak ze zdravotního. Na to nepotřebujete pediatra i když ten by vám to také potvrdil. Je zábavné sledovat jakou takový hloupý článek, který bulvár opíše z jiného podobného plátku (týdeník Sedmička) ještě s přiblblým titulkem vyvolá reakci. Vy si braňte D. Gottovou a já si stále budu bránit paní Kubišovou.

-bello-
14. 11. 2020 00:27

to: manunu
proč Vy říkáte, že abych se starala sama o sebe, když se teď Vy staráte o mě?! To nedává smysl.
Mimochodem:
králík prostě smrdí a domácí mazel to není. Byt není králíkárna a nemá smrdět hnojem - móda-nemóda , ale je to Váš, ne můj výběr.
Pes je přítel i hlídač, ale málokdo chce mít špínu v posteli..Vašeho psa strčíte do kapsy, u Kubišové se v mini bytě na sedačce váleli 2 dospělí azavaci ( a kočka pod nimi) . Azavak je nááádherný pes, jak jen chrti to umí a i pořádně drahý.Nevím jak si je obstarala, ale když už, tak jsou pro fyzicky aktivní lidi. A to Kubišová nikdy nebyla, ta je kavárenská.
Smrad z cigaret vyfukovat někomu do bytu je na facky absolutní arogance , o tom diskutovat nebudu . ( kouří se pořád, ne že ne). Co říká Váš muž lékař je podivné, protože tím, že budete od dětství lehat se zvířetem v posteli nezvyšuje nijak nevšímavost svého těla vůči alergenům, kterou jsou lautr všude. Možná máte na mysli " otužování " dětí špínou, tedy trénování imunity .Ale jo, jsou tací rodiče , co nechají děti olizovat všechno co se dá. Váš muž patrně není pediatr a "otužování " špínou nemá v syrovém stavu denně v ordinaci. Zvíře se hlavně doporučuje dětem z psychologických důvodů.
Vy si užívejte své miláčky , ale nebraňte mi říct ,že pí. Kubišová miluje zvířata a svoje cigára , ale kromě toho asi nemiluje až tak lidi kolem, když si jde za svým.

pooomeranc
13. 11. 2020 20:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pooomeranc
13. 11. 2020 20:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
13. 11. 2020 17:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mbmb
13. 11. 2020 10:37

Souhlasím s bjelousek Takové tanečky kolem psů a koček nepamatuji.At si dají slipku do postele nebo prase .Fuj hnus vete­rina,­léky,­šampo­ny,gra­nule,­pastič­ky nejméně 20 tisíc za rok !!! A děti trčí v domovech ani na víkend je nikdo nechce. Chora doba

BJELOUSEK
13. 11. 2020 00:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ceskarebelka
12. 11. 2020 20:05

Záleží na tom jak se kdo o zvířátka stará. Já mám bílou kočku v předsíni má záchod a když běhá venku tak při návratu jde do sprchy umýt si páčky. Je pořád čistá. Nesmrdí vše je denně uklizeno umyto i vytření. Jelikož má půl roku tak ji beru domů příští rok bude mít svůj domeček a bude venku. Je fakt že mám rodinný dům takže vše je jednodušší ale kdo chce mít kočky v paneláku musí se o ně hodně starat ať smradem meobtezuji ostatní.

hanecek
12. 11. 2020 18:04

Stařička je prase. Kočičí hajzlík v bytě... Kavárenští kamarádi senilitou už ani netuší, kdo je Havel a kdo měl vyšší funkci v KSČ. A Marta si pozvala televizi, aby si lépe užívala polibek s 1. tajemníkem KSČ.

konvalinka34
12. 11. 2020 17:47

-bello- absolutně souhlasím. Zvířata nemají co dělat tam, kde sedají či leží lidi. Zvířata mají mít svůj pelíšek a není vůbec důvod o tom diskutovat. Kdo to nerespektuje, je čuně a ať s tím neotravuje ostatní lidi.

manunu
12. 11. 2020 16:14

-bello- Vy uděláte dobře, když se budete starat o sebe. Paní Kubišová snad není jediná kuřačka, navíc je běžné, že lidé kouří na balkoně. Teď už několik let nekouří. Máme psa "yorka" a zakrslého králíčka. Náš pes také lehá na sedačce, stejně tak psi našich přátel. Nevidím na tom nic špatného. Manžel (lékař) doporučuje od útlého věku zvykat děti na soužití se zvířaty, méně pak trpí různými alergiemi. WC zakrslého králíčka samozřejmě trochu cítit je, kupujeme kvalitní podestýlku, myslím, že i paní Kubišová na zvířatech rozhodně nešetří. Ztráta čichu kterým trpí, patří k věku, to jen bulvár to zase řádně nafoukl.

-bello-
12. 11. 2020 13:01

Bydlet nad Kubišovou není asi med.Z oken a lodžie smrad z cigaret (bezohledný smrad kuřáků) a navrch smrad z moče a bobků několika koček.Psi lehávali na sedačce a vůbec byt k " pohledání "
Strčit si kočičí WC do pokoje je hnus a kupovat levné podestýlky, které nezachycují pach je taky hnus.
Snad si vydělala na "Chcete mě" , tak ať kvalitně stele

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.