Ukrývaná beznaděj Černocké! Zachránila ji 10letá vnučka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ukrývaná beznaděj Černocké! Pomohla 10letá vnučka

Petra Černocká měla v covidu finanční strasti.
Petra Černocká měla v covidu finanční strasti. (Profimedia.cz)

Je jí jen deset, během covido-pracovního útlumu ovšem svým talentem významně přispěla do rodinného rozpočtu. Petra Černocká (71) může být na svou desetiletou vnučku Olivii Coco právem hrdá. Je to totiž šikovná dabérka, která je jedním z hlasů dětského filmu Mimi šéf 2. 

Lockdown vyřadil umělce ze života téměř ze dne na den a jejich vystoupení se obnovují vskutku líným tempem. Finanční tíseň dopadla i na zpěvačku Petru Černockou a i její dceru Báru Vaculíkovou (41), která už léta zpívá s kapelou Yellow Sisters. A tak se muselo hrábnout do obálky - nebo spíš do prasátka.

Petra Černocká na pohřbu Vadima Petrova (†88): Patřila jsem do rodiny, naučil mě speciální recept

Video se připravuje ...

Petra Černocká se v rozhovoru v Aha! pro ženy rozpovídala o tom, jak malá Coco pomohla zachránit rodinný rozpočet. „Coco během pandemie živila rodinu, protože matka nezpívala, babička také ne a ona je šikovná a dabuje,“ svěřila se. 

Dodala také, že se o ní studia doslova perou, a to protože kromě toho, že vyniká v dabingu i velmi dobře zpívá a takových holčiček příliš není. Malá Coco má dokonce už i první hereckou zkušenost, s mámou Bárou si střihla roličku v Ordinaci. Petra by ale byla raději, kdyby se věnovala spíš zpěvu. „Být zpěvačka je svobodnější povolání, herectví je těžká služba,“ dodala hrdá babička. 

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.