Petra Černocká a její bratr: Válka kvůli majetku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Černocká a její bratr: Válka kvůli majetku

Petra Černocká
Petra Černocká (foto ara)

Dlouhých 15 let nepromluvila Petra Černocká (71) ani slovo se svým bratrem Pavlem (75), který momentálně kandiduje do Rady České televize. Za vším vězí chalupa v Kytlici, kterou jejich otci dohodil herec a Petřin bratranec Vlastimil Brodský (†81). Pavel ji chtěl tátově smrti prodat a jeho sestra zase ponechat v rodině.

Zpěvačka a představitelka Saxany ve filmu Dívka na koštěti k tomu měla hned dva důvody. Za prvé v Kytlici žila jejich macecha, která je s bratrem vychovávala a neměla by kam jít. A za druhé šlo o chalupu, kde Petra s Pavlem, otcem a ještě vlastní maminkou trávili dětství.

Neměla kam jít

Nicméně po smrti tatínka se chtěl Pavel, úspěšný hudebník a hudební publicista, chalupy zbavit a peníze rovným dílem rozdělit mezi sebe a sestru. „Marně jsem mu vysvětlovala, že maminka nemá, kam jít, a že tam pravidelně jezdí i náš nevlastní bratr Vašek se svými dětmi. A že to tam má moc ráda i moje dcera,“ zavzpomínala zpěvačka. „On tohle prostě nechápal, protože k naší druhé mámě nikdy nezískal žádný vztah,“ svěřila Saxana.

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video se připravuje ...

Velký problém

Bylo to pro ni těžké. „Bratr měl chatu někde v jižních Čechách, o kterou ovšem po rozvodu přišel. A v tu chvíli se začal zajímat o Kytlici. A aby tam byl s naší mámou, to by nesnesl. A ono se dalo těžko říct, aby třeba na týden chalupu opustila, že tam bude bratr. No prostě byl to velký problém,“ popsala Černocká. Nakonec vše dopadlo k oboustranné spokojenosti. Petra vyplatila bratra z Kytlice a dodnes tam jezdí. „A opravdu jsem mu dala tolik, kolik po mně chtěl, takže v tomto mám svědomí úplně čisté,“ zdůraznila Saxana.

Rozdělila je macecha

Petře bylo devět, když jim umřela maminka na vrozenou srdeční vadu. A rok nato se jejich tatínek znovu oženil. „Já byla ráda, ale Pavel to špatně snášel,“ řekla Aha! Černocká. Na macechu i nevlastního bratra měli okamžitě rozdílný názor, Pavel je nepřijal.

Petra Černocká na pohřbu Vadima Petrova (†88): Patřila jsem do rodiny, naučil mě speciální recept

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
26. 3. 2021 • 20:44

... a proč to ted po 15 letech vytahuje Černocká na světlo boží ? To mu chce překazit tu jeho kandidaturu do rady České televize ?
To je od ní hodně zákeřné !

zdengregr
26. 3. 2021 • 19:56

Máte hezký vztahy v rodině? .... Tak to jste ještě nedědili...

tenerife
26. 3. 2021 • 14:29

Paní Halina Pawlowská měla k tématu dědictví mezi sourozenci pěkný názor- my se máme rádi,- a už jste spolu dědili?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.