Ladislav Štaidl: Vedle manželky bojoval o lásku Černocké! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ladislav Štaidl: Vedle manželky i Zelenkové bojoval o lásku Černocké!

V závěru hudebního klipu Černocké svlékal i podprsenku.
V závěru hudebního klipu Černocké svlékal i podprsenku. (Foto ara)

Měl pověst svůdníka a obdivovatele ženské krásy a život po boku jedné partnerky mu byl cizí. Hudebník Ladislav Štaidl (†75) si za ta léta užil nejeden románek a jeden takový mohl vzniknout i s Petrou Černockou (71).

Zpěvačku sváděl slavný skladatel. A to byl v té době ženatý, a navíc prožíval milostný románek s Jitkou Zelenkovou (70). „Nic jsme spolu ale neměli,“ zdůrazňuje Černocká. Když v roce 1981 Česká televize uvedla druhou sérii dodnes našeho nejpopulárnějšího seriálu Nemocnice na kraji města, lidé příběhy seriálových postav přímo hltali. A tak režisér Jaromír Vašta (†68) dostal nápad. Natočí hudební film Zpěváci na kraji nemocnice, který bude parodií na seriál. Scénáře se opět ujal Jaroslav Dietl (†56) a Vašta do filmu obsadil špičku naší pop-music.

A tak se stalo, že roli záletného doktora Blažeje, kterého hrál Josef Abrhám (81), získal Ladislav Štaidl(†75). A roli naivní Iny, kterou skvěle zahrála Andrea Čunderlíková (68), dostala Petra Černocká. „Bylo to dost divoký. Hodili nás rovnou do vody. Takže jsem přišla na plac a šup, už jsem měla zahrát s Láďou vášnivou scénu. No Láďovi to nedělalo žádný problém, ten měl svádění ženských v malíku, já ale problém měla,“ přiznala Aha! zpěvačka.

Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradí dnes v 7 pádech!

Video se připravuje ...

A neměla ho pouze v tom, že má ukázat ňadra, ale celkově vůbec. „On mě měl ohnout, že jo a tak. No hrůza. Láďa mne ale jako zdatný tanečník vedl, takže mne ohnul, už nevím, jestli dopředu, nebo dozadu, no a střih! A strčili tam nakonec prsa nějaké striptérky, takže aspoň tak,“ vzpomíná Černocká. Štaidl by prý tuto scénu opakoval donekonečna a vůbec by se nebránil, kdyby k ní došlo »načisto«, ale Petra se nedala...

„No prosím vás! V tu dobu chodil s Jituš a já se Zelenkovou hodně kamarádila, vždyť jsme spolu chodily na školu a potom jsme ještě s Karlem Bláhou založili skupinu Pastýři,“ komentuje Černocká. A dala by si říct, kdyby jí v tom nebránila Zelenková? „A víte, že ne? Láďa byl krásnej chlap, vždyť taky všechny ženský slintaly. Na mě ale byl moc hezkej, uhlazenej, takovej seladon. Já mám radši jiný kalibr.“

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
27. 3. 2021 • 11:03

Petra Černocká říká: ... Štaidl byl na mě moc hezkej, uhlazenej, takovej seladon.... spíš měla říct slizkej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.