To budete koukat! Slavné jméno Štaidlovy milenky odhaleno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To budete koukat! Slavné jméno Štaidlovy milenky odhaleno

Ladislav Štaidl
Ladislav Štaidl (Foto: M. Hykl, archiv Blesku)

Ladislav Štaidl (†75) byl nejen skvělý hudebník, ale také velký milovník žen. Během života se kolem něj točilo hned několik krásek, a to i těch slavných. Že uměl okouzlit nejen ženy české, ale i ty zahraniční, prozradila jeho bývalá manželka Anna Štaidlová (75).

Než se oženil s právničkou Aňou, plánoval Ladislav Štaidl svatbu s někým zcela jiným. O koho se jedná, odhalil až dokument o Karlu Gottovi (†80), s nímž hudebník v jednom záběru vzpomíná na jejich společné turné po Americe. Jejich vzpomínání završila fotografie z Las Vegas, na níž drží okolo ramen tmavovlasou ženu. Do této chvíle jen málokdo věděl, o koho jde. Štaidl se o ní totiž nezmiňoval. Identitu odhalila až bývalá manželka Aňa „Můj budoucí se svou tehdejší,“ cituje Štaidlovou portál Pluska.sk.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

Jak portál dále informoval, po odvysílání dokumentu KAREL spekulovali kamarádi Štaidlovy exmanželky, zda Láďa na společné fotce pózuje s tehdy nejpopulárnější modelkou Twiggy (72). Nakonec se však ukázalo, že jde o tanečnici Lisu Medfordovou, která s českou dvojicí vystupovala na turné v Las Vegas. Štaidl v té době dokonce informoval svou maminku o tom, že si Lisu vezme. Tanečnice se zase neváhala rozvést se svým manželem, aby mohla být s českým hudebníkem. Ze svatby nakonec sešlo – tedy jak pro koho. Štaidl se po návratu do Československa oženil právě s Annou Štaidlovou (dříve Pleskotovou).

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
27. 2. 2022 • 10:25

Kaktus- ale no tak, peníze nejsou všechno a on s tou hlavou?

milesmiles
17. 2. 2022 • 02:07

Arogantní hajzl

milesmiles
17. 2. 2022 • 02:04

Arogantní hajzl

neznalek88
16. 2. 2022 • 14:07

Co to je blbost? Jaká tajná milenka. Ve své knize Víno z hroznů o ní Štaidl píše, ano na tom půl ročním turné s ní chodit, celá kapela bydlela na hotelu, on se přestěhoval k ní do baráku, v té knize je foto, jak se Ládík šplouchá v její luxusní koupelně. To fakt není žádná novinka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.