Exmanželka Štaidla o »nebožce« Bartošové: IVETO, FAKT DÍK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Exmanželka Štaidla o »nebožce« Bartošové: IVETO, FAKT DÍK

Áňa Štaidlová svými slovy díků překvapila
Áňa Štaidlová svými slovy díků překvapila (Blesk - Pavel Machan)

Áňa Štaidlová, první žena Ladislava Štaidla (†75), promluvila o tom, jak snášela odchod muže k mladičké zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). To jsou ale slova...

Zdálo by se, že Áňa bude k Ivetě chovat zášť, na sklonku padesátky jí přece odloudila manžela a média na ní nenechala niť suchou. Ale ono ne. Přítelkyně z blízkého okolí Anny Štaidlové sdělila eXtra.cz, že jí naopak Iveta zbavila koule u nohy. 

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

„Ona mě od něj osvobodila. Když se do ní před padesátkou zamiloval, tak mě vlastně zachránila. Já bych se s ním po takové době už asi nerozešla a všechny jeho vrtochy bych musela snášet já. Iveta Bartošová mi dala v podstatě volnost,“ sdělila údajně osvobozená Áňa.

Život se Štaidlem nebyl žádný med, Áňa v podstatě prožívala manželství plné bolesti, které rozpouštěla jen radost z dětí. Podle slov přítelkyně Anny Štaidlové prý neuronila jedinou slzu, kdyže se dozvěděla o jeho skonu. 

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584406
28. 11. 2022 • 01:30

pro fany22: Paní IB celý život dela stabilne tu samou kruciální chybu: opakovane hledala vysneneho rytire na bílem koni.
Misto toho jakmile v mládí ucitila limitujici obtežující niterni potize, mela se VČAS alespon snazit vyhledat kvalitni hlubinnou psyteraputickou pomoc. V rannem kapitalismu to bylo v CR jiste tezke, ale snad nejake i zahranicni dostupne kvalifikované informace k jejim krizím existiovat musely. Misto odbor. léčbou vztahem, nemedikačních metodach vždy šahala po poškozujících navykovych chemickych medikamentech, ktere sice okamžite zaucinkuji, ale maji katastroficke konsekvence pri delsim uzivani, o čem asi nebyla dostatecne informovana. Pritom chronický hedonista Štajdl mel kontakty i v cizine, ale úcinne ji psychicky nepomohl, spíš žel naopak...Skoda mladeho života a vzácného talentu.

travina
27. 8. 2021 • 05:37

Bello ... drž už konečně tu tvoji jedovatou hubu a nešpiň tady další lidi. Bezpohlavní, ale hlavně BEZ MOZKU jsi jedině ty!!!!!!! A jsi tak beznadějná, že už tě ani u Chocholouška nechtějí!!!!! Chudinečko jedna, je mi tě líto. A piš si na mojí adresu co chceš, nic jiného, než HNUS z tebe nikdy nevypadne

prochaskanamoste
27. 8. 2021 • 01:30

Zelenkové? Štaidl byl snad ženáč, co se pletla do manželství s 3 dětmi, to je snad slušné? Ta mě vůbec nezajímá, jak dopadla, nebo dopadne. Sám Štaidl jí často ve výrocích pomlouval.

prochaskanamoste
27. 8. 2021 • 01:27

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.