Bartošová (†48) a Pomeje (†54): Exploze násilí v nahrávacím studiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová (†48) a Pomeje (†54): Exploze násilí v nahrávacím studiu!

Bouřlivé manželství Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje, které trvalo dva roky, bylo během 10 minut u soudu rozvedeno.
Bouřlivé manželství Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje, které trvalo dva roky, bylo během 10 minut u soudu rozvedeno. (Foto: Aha ! - Marek Pátek)

Někdejší manžel nebohé zpěvačky fungoval v době jejich vztahu nejen jako producent, ale i bodyguard. Jeden z Ivetiných tehdejších spolupracovníků promluvil!

„Natáčeli jsme v Unhošti ve studiu, kde bylo připraveno šedesát lidí. Přišla Iveta s Pomejem, který jí desku produkoval. Fotograf si chtěl udělat ještě jednu poslední fotku. A Pomeje ho prohodil dveřmi, že už tam nemá co otravovat," šokuje šéfdirigent Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda (39) na stránkách magazínu Téma. 

Agáty tajemná slova. Konec s Prachařem? A sestra Bartošové bude zpívat:

Video se připravuje ...

„Pak jsme s ní dělali vánoční cédéčko, to už bylo složitější, protože zase procházela krizí. Byla dobrá zpěvačka, měla silný hlas. Bohužel se stala obětí těch, kteří se na ní vždycky nalepili. Jako člověk byla strašně hodná, ale naivní. Toho její okolí často zneužívalo. Jako princezna, kterou sežral drak," dodává někdejší spolupracovník Ivety Bartošové

Andrea Pomeje nesmí kvůli soudům z Česka! A bývalá chůva Bartošové se s její smrtí dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.